BRASSERIETS JULEMENU

Alle Fredage og Lørdage i november og december.
Fra fredag d. 11. november - lørdag d. 17. december

Smag chefkokkens lækre 3 retters Julemenu i Molskroens Brasserie. Glæd jer til Brasseriets specialiteter i julen; Confit de canard og hjemmegravad laks, og så selvfølgelig den populære ris ala mande med masser af vanille.

Vi glæder os til at byde velkommen til årets julemenu i vores hyggelige, uformelle rammer. Inviter venner, kolleger eller familien på en skøn julemiddag. 

FIRMAJULEFROKOST

Vi har selskabslokaler i flere størrelser til firmajulefrokost og private selskaber. Kontakt F&B Manager Dennis Blok for booking af selskabslokale og menu sammensætning.  

Dennis Blok: db@molskroen.dk

Ved større selskaber har vi mulighed for at tilpasse jeres menu til både 3, 4 og 5 retters julemenu.

JULEMENU

Gravad laks med dilddressing, frisésalat, sprøde croutons og urter

Confit de canard - Confiteret andelår stegt sprødt, serveres med pommes puré, stegt vinterkål, syltede ribs og andeskysauce

Brasseriets Ris a la mande - Panna cotta med Bora Bora vanilje, syltede kirsebær og puffede vilde ris 

425,-

Tilkøb

Champagne & Snacks

Matchende Vinmenu

Hovedret med andebryst ( menupris 495,-)

Kaffe & petit four

Cocktails / Bar

ÅBNINGSTIDER I JULEN

Vi har åbent alle fredag-lørdage fra d. 11. november til d. 17. december for julemenu / julefrokost selskaber. 

 

 

BOOK BORD på 86 36 22 00 eller online på Dinnerbooking.