WINEMAKERS DINNER

MOLSKROENS BRASSERIE

Onsdag d. 22. september kl. 18.30

Mød vinproducenten Anejandra Nanajo fra Sierra Cantabria, Rioja

Siden 1870 har familien dyrket vin i La Rioja i Spanien. Erfaringen er givet videre fra far til søn i 5 generationer og dermed er traditioner blevet fastholdt samtidig med at nyeste teknologier inkorporeres, altid med respekt for vinstokken og jordbunden. Familien Eguren har adskillige gange været kåret til årets vinproducent i Spanien. Vinmager Marcos Eguren har ligeledes vundet adskillige priser for sit fantastiske arbejde med familiens vine.Markerne dyrkes efter økologiske principper, hvilket opretholder den naturlige balance i økosystemet og vidner om et bæredygtigt vinbrug og ikke mindst en ansvarsfuld og bæredygtig holdning. 

Glæd jer til at møde vinekspert Anejandra Nanajo, som vil præsentere gæsterne for både hvide, røde og rosévine i løbet af aftenen, med spændende anekdoter og fortællinger fra det prisvindende vinhus.

Brasseriets sommelier Bertil Worsøe er aftenens vært.

Selve menuen, er kreeret af Brasseriets chefkok Nikolaj Wilhardt. En skøn efterårsmenu som matcher de vine , der præsenteres.

MENU

 Snacks og velkomstbobler 

4 - retters Winemakers menu

Skagenskinke med tomatvariation, balsamico og olivenolie

Stegt torsk med grillet peberfrugt, bagt løg og beurre blanc med saffran

Kotelet af Iberico gris, stegte svampe, confiterede kastanjer og citrussauce med ramsløgskapers

Mille feuille med brombær, lemon curd og vaniljeis

Vinsmagning og vinmenu

Kr. 995,- pr person.

 BORDRESERVATION

Send en mail til Bertil Worsøe :

strandhotel@molskroen.dk med navn og antal gæster.

Kontakt Brasseriet på tel. 86 36 22 00