VINTEROPHOLD & VALENTINE'S BRUNCH

PÅ MOLSKROEN STRANDHOTEL

Forkæl en du holder af eller måske hele familien med et afslappet ophold på Molskroen Strandhotel i vinterferien - hvor hygge, afslapning, aktiv ferie og gode madoplevelser går hånd i hånd. Glæd jer til at opleve de dejlige omgivelser og den skønne natur omkring hotellet - udforsk vandreture langs vandet eller tag en tur op i Mols Bjerge ad de skønne stier og ruter i Nationalparken. 

Vinterferie & Valentine's brunch

Book vinterophold fra lørdag d. 16. februar til søndag d. 17. februar på Molskroen Strandhotel og spis hyggelig Valentines brunch på Molskroen dagen derpå.

 Oplev et døgn med forkælelse for sjæl og sanser med en weekendpakke, som inkluderer et døgn på Molskroen Strandhotel inkl. Brasseriets 3 retters menu, samt lækker  Valentine's brunch på Molskroen om søndagen, med alt hvad hjertet kan begære af kolde og lune brunchspecialiteter.

 Molskroen Strandhotel -  Vinterferie weekendophold

Ankomst fra kl. 14.00
3-retters vintermenu i Brasseriet kl. 20.00

Overnatning i dejligt dobbeltværelse 
Molskroens Valentine's Brunch d. 17. februar

Pris fra kr. 1.095,- pr. person i standard dobbeltværelse

(Tilkøb af velkomstbobler & snacks samt vinmenu.)

 

 

FERIELEJLIGHEDER

Vores nye ferielejligheder i 2 plan, beliggende i nyopført 'Egil Fischer' hus med direkte panorama havudsigt ( se billedet) har plads til op til 6 personer.

Kontakt os på 8636 2200 for mere information om priser på ferielejligheder for hele familien.

Send en forespørgsel om priser og ledige datoer til  strandhotel@molskroen.dk

Send en forespørgsel


 VANDRETURE

Download app : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.
Prøv f.eks. 'den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga. de smukke sydlandske udsigter og de høje cypres lignende enebær. Stien går fra Femmøller og er 3 km lang.  


Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon 86 36 22 00 - Email: strandhotellet@molskroen.dk