SMAGEN AF MOLS BJERGE

Onsdag d .17. oktober (efterårsferien)

En tre timers fantastisk vandring med udsøgte naturoplevelser midt i den nordlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Med tilpas varme i kroppen, smil på læben og en let pirrende sult, slutter vi af med en velkomponeret og frokost i Brasseriet på Molskroens Strandhotel. 

TUREN

Ruten går gennem historiske rammer, hvor I undervejs underholdes fortrinligt med skønne fortællinger. Frokosten følger trop med forkælelse og byder på skøn udsigt direkte til Ebeltoft Vig. Smagen af Mols Bjerge er en populær kombinations-vandretur, der både stimulerer krop, sind og smagsløg.

OPLEV EGIL FISCHERS FERIEBY 
Vandreturen starter ved Molskroens Strandhotel. Herfra vandrer vi i roligt tempo til Egil Fischers Ferieby og Park. Ruten når både omkring Lyngsbækgård og ind midt i den gamle mølleby; Femmøller. Derefter begiver vi os ind i selve Mols Bjerges vilde natur via Den italienske Sti og videre op i det kuperede naturlandskab. Turen kommer omkring unikke naturområder før vi i samlet flok rammer Femmøller Strand og returnerer til Molskroens Strandhotel til en velfortjent frokost.

FROKOST I BRASSERIET

 Glæd dig til chefkokkens frokostanretning med et udvalg af både lune og kolde retter med årstidens grønne tilbehør. Hertil brød og smør og inkl. en øl eller vand. Nyd en velfortjent stund med udsigt til Ebeltoft Vig.

VARIGHED:
4 timer i alt - 3 timers vandring og ca. 1 time i Brasseriet til frokost.

PROGRAM
Fælles start kl. 09:30 ved Molskroens Strandhotel, Hovedgaden 31A, 8400 Ebeltoft. 

Kl. 9:30 - ca. 12:30 Vandretur i Nationalpark Mols Bjerge med guide
Kl. ca. 12:30 - 13:30 Let frokost i Molskroens Strandhotel, Brasseriet 

PRIS & TILMELDING 
Pris for deltagelse inkl. 3 timers vandretur, guide med formidling af kultur, natur og lokalhistorie samt let frokost med en øl eller vand på Brasseriet.
495,00 kr. + gebyr

Køb din billet hos arrangøren Nordic Destination    

 

 

 

KOM FORBEREDT
Passende tøj til vandring.
Energi og drikkevarer til vandreturen.
Frisk tøj til skift efter vandreturen.