SKALDYRSAFTEN  - MOLSKROENS BRASSERIE

MOLSKROEN STRANDHOTEL

Hver fredag i juli og august byder vi traditionen tro på vores eksklusive og populære skaldyrsfade i Molskroens Brasserie, som anrettes og serveres ved bordet. Køkkenet disker op med alt, hvad hjertet kan begære af hummer, jomfruhummer, muslinger, østers m.m. samt skønne salater, kartoffel og hjemmebagt brød.

Brasseriets Skaldyrsaften
Menu for 2 personer - serveres ved bordet

Det kolde
1/2 kogt hummer med aioli og citron 
Kammuslingetatar med ponzu og grønne jordbær 
Søkogte rejer "pil-selv" 
Gillardeu østers med vinaigrette og skalotteløg 
Salat af dansk taskekrabbe med avocado og Baerii Caviar

Det lune
Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør 
Strandkrabbebisque med dampet hvid fisk, tørrede tomater og croutons 
Moules Marinières, dampede blåmuslinger

Sides

Grøn salat

Nye kartofler i urter

Brasseriets brød og smør

Kr. 895,- pr person
min. 2. personer (kun imod forudbestilling)

Vine
Denne aften vil vi gøre vores store vinbuffet klar.
Glæd jer til et udvalg af skønne bobler, hvidvin og rosévin samt hjemmelavet lemonade.

Ad libitum Kr. 345,-

Book bord online her 

 JULI: Book bord til 2.,9.,16.,23., og 30. juli

AUGUST: Book bord til d. 6., 13., og d. 20. august