SKALDYRSAFTEN  - MOLSKROENS BRASSERIE

MOLSKROEN STRANDHOTEL

Hver fredag i juli og august inviterer vi på vores eksklusive og populære skaldyrsfade i Molskroens Brasserie, som anrettes og serveres ved bordet. Køkkenet disker op med alt, hvad hjertet kan begære af hummer, jomfruhummer, muslinger, østers m.m. samt skønne salater, kartoffel og hjemmebagt brød.

Herudover er der stemningsfuld live musik på terrassen med duoen Kwella og Friis, som hygger om gæsterne med skønne sommerballader og jazz standards d. 15. juli, samt d. 5. og 12. august fra kl. 18.30 - 21.00

MENU

Menu for 2 personer - serveres ved bordet

Intro

Hummerbisque med fennikel, bagte tomater og croutons

Salat af dansk taskekrabbe med avocado og lime

 *

Det kolde

Gillardeau østers med sherryvinaigrette

Pil-selv rejer, naturel og røgede med mayo

½ kogt hummer med aioli og grillet citron

Taskekrabbekløer kogt i citron og dild

Det lune
Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør 

Moules Marinières, hvidvinsdampede blåmuslinger

Hertil :
Aioli
Mayo
Grillet citron
Sherry vinaigrette
Brød og smør

Sides

Grøn salat

Nye kartofler i urter

Brasseriets brød og smør

Kr. 925,- pr person
min. 2. personer

(kun imod forudbestilling)

Efter middagen serveres sæsonens friske sommer desserter, kaffe og petit four på terrassen under varmelamperne.

 

 

SE DATOER HER

JULI:  8.,15.,22., og 29. juli

AUGUST: d. 5., 12., og d. 19. og 26. august