SKALDYRSAFTEN  

MOLSKROENS BRASSERIE

Kokketræf med Steffen Villadsen & Nikolaj Wilhardt

Fredag d. 27. maj 

 Vi slår dørene op til en overdådig Skaldyrsaften i Brasseriet en skøn forårsaften i maj.

- et unikt Kokketræf med Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen og Brasseriets køkkenchef Nikolaj Wilhardt , som sammen lancerer forårets Fruits de Mer for gæsterne.

Glæd jer til skaldyrsplateauer med alt godt fra havet inkl. hjemmebagt brød, håndskårne fritter og hjemmelavede saucer og dip.

FORÅRSJAZZ MED KWELL & FLENSBORG

 Vi inviterer på en stemningsfuld aften, tilsat hyggelige jazzballader og evergreens leveret af Jens Christian Kwella ( guitar) og Pojken Flensborg ( flygel) som gennem de sidste 25 år været to markante profiler på den danske jazzscene. Jens Christian Kwella er lektor i guitar på det Jyske Musikkonservatorium.

MENU

Molskroens chefkok Steffen Villadsen præsenterer:

Norske kammuslinger, jordskokke og trøffel i tynde skiver, anrettet i skallen, med æblesirup

Dansk taskekrabbe med agurk, peberrod og Baerii caviar

Saltet færøsk laks og håndpillede rejer med hjemmesyltet asie og friskost

Hummer Thermidor, halv hummer gratineret i hvidvinssauce og gruyere

Nikolaj Wilhardt - Molskroens Brasserie præsenterer:

Hjemmerøgede pil-selv rejer med grillet citron

Grillede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille

Danske blåmuslinger, dampet i hvidvin og urter

Friteret limfjordsøsters, røget mayonnaise og syltede grønne jordbær

Hertil:

Aioli

Hjemmerørt Mayonnaise

Brasseriets foccasiabrød med smør

Pommes frites

MENU KR. 995,-

Kom frisk og nyd en forårsaften på Mols.

Tilkøb - Dessert Surprise

Molskroens konditor, Luna Ladefoged har denne aften kreeret en sublim dessert. Glæd jer til en forrygende aften i Molskroens Brasserie.

Vælg mellem 3 seatings kl. 18.00, 18.30 og 19.00

 

 

Forlæng oplevelsen med en dejlig overnatning på Molskroen Strandhotel inkl. Brasseriets morgenmad.

Kontakt os på strandhotel@molskroen.dk eller på telefon 86 36 22 00/tryk 2

Se også forårets skønne ophold her: