Påske på Mols

PÅSKEFROKOST I BRASSERIET

Påskesøndag d. 21. april kl. 12.30

Mød op med familie og venner til dette års skønne Påskefrokost i Brasseriet på Molskroen Strandhotel.
En stemningsfuld og hyggelig eftermiddag med alt hvad hjertet kan begære af chefkokkens påske specialiteter - og mulighed for en dejlig påskevandring i Mols Bjerge før eller efter frokosten.

MENU

Forretter
Friterede økologiske æg med sauce hollandaise
Marinerede sild med løg og klassisk karrysalat
Grillede hvide asparges, med håndpillede rejer og blandede urter
Panerede rødspættefileter med grov remoulade og fennikelsalat
Salat på perlebyg med marinerede rødder og basilikum
Cæsarsalat med lageret parmesan og croutons

Hovedretter
Helstegt lammekølle med timiankartofler og bagt hvidløg
Vol au vent med hanekylling, dansk karse og peberrod
Kalvepostej med svampe og sprødstegt bacon

Dessert
Det store franske ostebord med knækbrød og hjemmesylt.
Vaniljeparfait med crumble på bagt hvid chokolade og broken gel

Pris pr. person 498,-
(børn fra 3 til og med 11 år kr. 250,-)

1. seat kl. 12.30

  N.B. Vi gør opmærksom på at vi til dette event ikke kan tage hensyn til allergier og specielle ønsker.


Se også Eventkalender 2019 her med alt det der sker i foråret:

 

    Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00 (tast 2) - Email: strandhotel@molskroen.dk