BRASSERIETS NYTÅRSMENU - TAKE AWAY

Hold Nytårsfest derhjemme - og lad os tilberede menuen.

 

 

Brasseriet på Molskroen Strandhotel tilbyder igen en eksklusiv Nytårsmenu som take away menu, tilberedt med chefkokkens velkendte høje kvalitet og gode smag.

Menuen består af 3 retter inkl. velkomstsnacks til Dronningens Nytårstale. Nyd festen derhjemme med et minimum af tilberedning af jeres nytårsmenu.

Snacks

Sprøde rodfrugtschips med rørt friskost

Lufttørret skinke fra Grand Fromage med saltede mandler

Sprød parmesan, sourcreme og malt

 

Forret

Hjemmerøget Færøsk Laks med dildcreme, citronpuré, friterede vilde ris og marineret glaskål. Dertil friskbagt brød og pisket smør 

Hovedret

Dansk Oksemørbrad med sprød rillette, grillede løg, syltede tyttebær samt pommes Anna og Trøffelsauce

Dessert

Hvid Chokolademousse med Passionsfrugt i variation, krystalliseret chokolade og anis urter

Kr. 448,-

N.B. Der kan ikke tages hensyn til allergier og special ønsker på denne menu. 

TILKØB AF VIN OG BOBLER

Champagne - Bonnaire, Blanc de Blanc, 100% Chardonnay
kr. 250,- pr. flaske

Cremant - Pellitier, Blanc de Blanc, 100% chardonnay
kr. 150,- pr. flaske

Hvidvin - Plaimont Selection Columbelle, 70% Ugni Blanc og 30% Columbard
kr. 150,- pr. flaske

Rødvin - Pret du Cest - Cote du Rhone, 30% Grenache, 30% Syrah, 20% Mourvedre og 20% Carignan
kr. 150,- pr. flaske
 

Bestilles og betales via Dinnerbooking senest d. 29. december kl. 12.00.

Menuen skal afhentes på Molskroen Strandhotel mellem kl. 10.00 og 12.00 mandag d. 31. december.

 

 Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk