BRASSERIETS NYTÅRSMENU

BESTIL MENU HER

Brasseriet på Molskroen Strandhotel tilbyder igen en eksklusiv Nytårsmenu som take away, tilberedt med chefkokkens velkendte høje kvalitet og gode smag.

Glæd jer til at smage Daniel Simonsens 3 retters menu inkl. velkomstsnacks til Dronningens Nytårstale. Nyd festen derhjemme med et minimum af tilberedning af jeres nytårsmenu.

 

 

NYTÅRSMENU

Snacks

  Jordskokkepuré med löjrom, purløg og grillet brød

Sprøde soyamandler

 *

Urtemarmoreret torsk med jomfruhummerbisque, citronpuré og grøn løgolie

 *

Grilllet dansk oksemørbrad med soufflé og trøffel.

Dertil confiteret kartoffel, bagt græskar, syltet sennep og sauce espagnole

 *

Vaniljeparfait med sukkersyltet ananas, ananas sorbet samt crumble på malt

 kr. 475,-

 

  VINE & CHAMPAGNE

   (Priser pr. flaske)

Champagne - Bonnaire, Blanc de Blanc, 100 % Chardonnay
450,-

Cremant d´Alsace - Hueber, Rosé, 100 % Pinot Noir
175,-

Hvidvin - Blandine, Coté de Gascogne, 70 % Ugni Blanc & 30 % Colombard
150,-

Rødvin - Haut Flassac, Syd frankrig, 60 % Cabernet Sauvignon & 40 % Syrah
150,-

KØB NYTÅRSMENU HER

 
Bestil Nytårsmenu via Dinnerbooking senest d. 29. december kl. 12.00 eller indtil der er udsolgt.

Afhentning på Molskroen Strandhotel mellem kl. 10.00 og 12.00  d. 31. december

Det er vigtigt at I kommer til det bestilte afhentningstidspunkt for at sikre at jeres menuer er klar til tiden.

 

  Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk