NYTÅRSBRUNCH 2020

Søndag d. 19. januar kl. 11.00

Vi byder det nye år velkommen med Brasseriets store Nytårsbrunch for hele familien.

Brasseriets chefkok Daniel Simonsen lægger ud med kolde og lune nytårsspecialiteter, efterfulgt af ost og sødt, kreeret af Molskroens konditor, Rasmus Jessen som er inviteret med i Brasseriets køkken til denne begivenhed.

Glæd jer til en hyggelig dag ved havet på Mols.

MENU

Græsk yoghurt med karamelliserede nødder og sirup

Portionsanrettet frisk frugt

Salat på perlebyg med tomat, basilikum og parmesan

Grønne blandede salater med vinaigrette

Rørt laksesalat med hytteost, brøndkarse, avokado og surdejsbrød

Charcuterie – udvalg af skinke, pølser og tappenader

Croissant med cremet hønsesalat og urter.

Kalvetartar med sennepsmayonnaise og urter 

Det lune

Røræg sprød bacon og frisk purløg

Grillet økologiske dansk okse med spicy grøn salsa

Ost & sødt

Stort ostebræt med franske oste og knækbrød

Molskroens konditors toscatærte med karameliserede nødder og lokal marcipan

Molskroens konditors kardemommesnurrer på ægte svensk manér

Hjemmebagt brød

Kaffe, the og juice

298,-

Bordreservation og forudbetaling foretages online via Dinnerbooking her 

 

  Brasseriet
Molskroen Strandhotel
Hovedgaden 31a
Femmøller Strand
8400 Ebeltoft

Tel. 86362200
Email: strandhotel@molskroen.dk