NYTÅRSBRUNCH 2020
Søndag d. 19. januar kl. 11.00
Vi byder det nye år velkommen med Brasseriets store Nytårsbrunch for hele familien.
Brasseriets chefkok Daniel Simonsen lægger ud med kolde og lune nytårsspecialiteter, efterfulgt af ost og sødt, kreeret af Molskroens konditor, Rasmus Jessen som er inviteret med i Brasseriets køkken til denne begivenhed.
Glæd jer til en hyggelig dag ved havet på Mols.
MENU
Græsk yoghurt med karamelliserede nødder og sirup
Portionsanrettet frisk frugt
Salat på perlebyg med tomat, basilikum og parmesan
Grønne blandede salater med vinaigrette
Rørt laksesalat med hytteost, brøndkarse, avokado og surdejsbrød
Charcuterie – udvalg af skinke, pølser og tappenader
Croissant med cremet hønsesalat og urter.
Kalvetartar med sennepsmayonnaise og urter
Det lune
Røræg sprød bacon og frisk purløg
Grillet økologiske dansk okse med spicy grøn salsa
Ost & sødt
Stort ostebræt med franske oste og knækbrød
Molskroens konditors toscatærte med karameliserede nødder og lokal marcipan
Molskroens konditors kardemommesnurrer på ægte svensk manér
Hjemmebagt brød
Kaffe, the og juice
298,-
Bordreservation og forudbetaling foretages online via Dinnerbooking her
Brasseriet
Molskroen Strandhotel
Hovedgaden 31a
Femmøller Strand
8400 Ebeltoft
Tel. 86362200
Email: strandhotel@molskroen.dk