MORTENS AFTEN I BRASSERIET
Book bord i restauranten eller bestil som take away
Fredag d. 10. november
Glæd jer til en hyggelig Mortens Aften menu i Molskroens Brasserie denne fredag aften i november.
Smag chefkokkens saftige andebryst af franske landænder, serveret med pommes puré og timiansauce, klassisk Brasserie style.
Book bord i restauranten eller bestil menuen og nyd Mortens Aften derhjemme - helt uden tilberedning.
MORTENS AFTEN MENU
Færøsk laks med peberrod, dild og caviarsauce
Andebryst af fransk landand, kastanjemarineret grønkål, rysteribs, pommes Anna confiteret i andefedt og timiansauce
(Trancheres af ved bordet)
Marcipan iscrème med bagt æble og kanel
2 retter 295,- ( vælg 2 retter i menuen)
3 retter 395,-
Vinmenu tilkøbes
295,- til 3 retter/ 225,- til 2 retter
Kontakt os på tel. 8636 2200 / send mail til molskroen@molskroen.dk
MORTENS AFTEN - TAKE AWAY MENU
Bestil hovedret og dessert som take away
Andebryst af fransk landand, kastanjemarineret grønkål, rysteribs, pommes Anna confiteret i andefedt og timiansauce kr. 195,
Marcipan iscrème med bagt æble og kanel kr. 95,-
Vores takeaway menu er klar til at spise ved afhentning.
Læs om alle vores efterårsevents, julefrokost og nytår lige her