MORTENS AFTEN

Søndag d. 10. november

Brasseriet kl. 19.00

 

Græskarsuppe med bagt græskar, kerner og saltet kammusling

 

Helstegt and med hjemmelavet rødkål,
svesker i portvin, brune og hvide kartofler, bagte æbler samt syltede asier og tyttebær

 

Æbletærte med karamel og iscreme

 

kr. 398,-  

Bemærk venligst, at vi søndag d. 10. november kun har Mortens Aften menu på kortet.

Vi anbefaler at bestille bord i god tid. 

 

MORTENS AFTEN - TAKE AWAY MENU

Afhentning 17.30, 18.00 eller 18.30

 

 

Sprødstegt fransk andelår
med grønkål, grov kartoffelmos med frisk urter, syltet grønt og cremet andeskysauce

148,-

  

TILKØB AF DESSERT

 

Æblekage
med kirsebærkompot samt pisket vaniljecreme

38,-

Mortens aften Take away skal købes online via Dinnerbooking.
Vi åbner for salget i uge 42
 

 

 

 Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk
 

Åbningstider Brasseriet

Efterårsferien - Uge 42
Frokost: Mandag-søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Mandag-søndag kl. 17.30 - 21.00

21. oktober 2019 - 5. april 2020
Mandag & tirsdag lukket
Frokost: Lørdag-søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Onsdag-søndag kl. 17.30 - 21.00