MORTENS AFTEN I BRASSERIET

Book bord i restauranten eller bestil som take away

Fredag d. 10. november 

Glæd jer til en hyggelig Mortens Aften menu i Molskroens Brasserie denne fredag aften i november.

Smag chefkokkens saftige andebryst af franske landænder, serveret med pommes puré og timiansauce, klassisk Brasserie style.

Book bord i restauranten eller bestil menuen og nyd Mortens Aften derhjemme - helt uden tilberedning.

MORTENS AFTEN MENU

Færøsk laks med peberrod, dild og caviarsauce

Andebryst af fransk landand, kastanjemarineret grønkål, rysteribs, pommes Anna confiteret i andefedt og  timiansauce

(Trancheres af ved bordet)

Marcipan iscrème med bagt æble og kanel 

2 retter 295,- ( vælg 2 retter i menuen)

3 retter 395,-

Vinmenu tilkøbes

295,- til 3 retter/ 225,- til 2 retter

 

Kontakt os på tel. 8636 2200 / send mail til molskroen@molskroen.dk

MORTENS AFTEN  - TAKE AWAY MENU

Bestil hovedret og dessert som take away 

Andebryst af fransk landand, kastanjemarineret grønkål, rysteribs, pommes Anna confiteret i andefedt og  timiansauce kr. 195, 

Marcipan iscrème med bagt æble og kanel  kr. 95,-

 

Vores takeaway menu er klar til at spise ved afhentning.

 

Læs om alle vores efterårsevents, julefrokost og nytår lige her