MORS DAG - BRUNCH

Søndag d. 12. maj kl. 11.00

Vi fejrer Mors Dag med manér med lækker søndagsbrunch i Brasseriet. Chefkokken tilbereder skønne brunchretter som smager af forår,  inkl. friskbrygget kaffe, te og juice.

Nyd udsigten direkte til Ebeltoft Vig og slut af med en frisk gåtur langs vandet i den skønne natur på Mols.

BRUNCH MENU

To slags brød samt rundstykker med Arla unika smør
Græsk yoghurt med müsli og mango
Portionsanrettet frugt
Salat på færøsk laks med urter og friséesalat
Håndpillede rejer med rogn, hjertesalat og dild
Charcuterie – udvalg af pølser med pesto og tapenader
Sprøde grønne blandede salater med glaskål og urtedressing

Det lune:
Friterede øko-æg med sauce Hollandaise
Lun tærte med løg, stegebacon og "Havgus"
Lun leverpostej med sprød dansk bacon

Ost:
Udvalg af ost fra nær og fjern
med knækbrød og syltede specialiteter

Det søde:
Chokoladekage med ganache
Amerikanske pandekager med ahornsirup

inkl. kaffe, the og juice ad libitum

 Pris 298,- pr person

Børn kr. 198,- (under 11 år)

Bobler kr. 68,- pr. glas

N.B. Vi gør opmærksom på at vi til dette event ikke kan tage hensyn til allergier og specielle ønsker. 

 


Se også Eventkalender for begge hoteller

    
Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00 (tast 2) - Email: strandhotel@molskroen.dk