MOLSKROEN TASTING AFTEN

I BRASSERIET

Fra d. 11.-14. marts

Mød Molskroens chefkok Steffen Villadsen i Brasseriet og smag nogle af Molskroens allerbedste klassikere.

Vi får besøg af Molskroens gourmetkok en uge i marts, hvor vores gæster får lejlighed til at kan smage udvalgte retter fra Molskroens menukort, som et ekstra twist til Brasseriets klassikere - og til en ekstra go' vinterpris.

Lørdag aften d. 14. marts hygger vi ekstra om gæsterne med live jazzballader og bossa fra vores duo Kwella og Friis i restauranten.

Smag hele Molskroen menuen, eller vælg en af retterne:

MOLSKROEN TASTING

Forretten

Molskroens terrine af Dansk Hummer, tomat og kalvebrisler med marinerede urter og perleløg.

200,-

Hovedretten

Molskroens klassiske Peberbøf

- af dansk Oksemørbrad med trøffelfritter og pebersauce, selvfølgelig behørigt flamberet i cognac og portvin ved bordet, til en ekstra særlig pris.

495,-

Desserten

Smag Molskroens fantastiske dessert, kreeret af vores konditor, Rasmus Jessen.

 Den er et helt kapitel for sig - og skal smages! ( se foto til venstre)

Kugle af tempereret chokolade, fyldt med en kugle af appelsinmousse, hasselnøddepraliné og gelé af appelsin og cognac, overtrukket med appelsin glaze. Serveret med appelsin/cognac sauce og chokoladesorbet.

Denne dessert blev kreeret til Molskroens Nytårsgalla - og nu kan vores gæster få muligheden igen.

 200,-

Se også Brasseriets menukort med masser af lækre Brasserie Klassikere på kortet i denne uge:

 

Book bord online via Dinnerbooking

eller send en mail til os her på www.strandhotel@molskroen.dk eller kontakt Brasseriet på 86 36 22 00/ tryk 2.