GRILL & CHILL

Molskroens Brasserie

Søndag d. 31. juli og 14. august

Vi inviterer til sommerstemning på terrassen med grill, rosé og loungemusik i sommerferien.

Kom og smag Steffen Villadsen og Nikolaj Wilhardts smagfulde og delikate sommerbuffet af sæsonens bedste råvarer på terrassen med mulighed for tilkøb af kølig rosè til menuen. 

Afslut aftenen med Brasseriets sommer dessert.

GRILL BUFFET MENU

Friske østers fra Normandiet med citron og tabasco

Surdejsvafler med håndpillede rejer og peberrodscreme

Lyngrillet rød tun, marineret i ponzu, friske urter og hjemmelavet mangochutney

Jomfruhummere grillet med hvidløgs/persille smør

Nye kartofler a la brandade med syltet torsk, kapers og friskost

Salat af tomat, vandmelon, feta, oliven og frisk oregano

Halloumi sticks, varme fra grillen, serveret med sød chilidip og små pitabrød

Grillet saltimbocca af kalvekotelet med salvie og lufttørret skinke

Grillet lammekotelet med ærter, mynte og græsk yoghurt 

Små sliders med grillet, hakket okse, cheddar og hjemmelavet tomatkompot

Menu 595,-

Tilkøb af vine, dessert, kaffe og petit four

Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00