GRILL & CHILL 

I EFTERÅRFERIEN

Molskroens Brasserie

Tirsdag d. 18 og onsdag d. 19. oktober 

Smag chefkokkens eksklusive GRILL MENU med bl.a. fisk og skaldyr tilberedt på grill, friske salater, sliders, lam med urter og hvidløg på grill, og de skønneste desserter med sæsonens æbler, samt petit four til kaffen. Menuen serveres på buffet. 

Se hele menuen her.

GRILL BUFFET MENU

Håndpillede rejer med dildcreme og ristet brød 

Lyngrillet rød tun, marineret i ponzu med ristet sesam og mangochutney 

Jomfruhummere grillet med hvidløgs/persille smør 

Stegte kartofler med salvie, timian og hvidløg 

Efterårets svampe a la creme 

Lun rødbede salat med balsamico og sesam 

Grøn salat i vinaigrette med bagte tomater 

Grillede fladbrød med sød chilidip 

Grillspyd med marineret frilandsgris med rødløg og peberfrugt 

Lammekoteletter grillet med hvidløg og urter 

Små sliders med grillet, hakket okse, cheddar og hjemmelavet tomatkompot 

Belgiske vafler med æblecrumble og saltkaramel 

Æbletærte med vanilje og creme fraiche 

Udvalg af brasseriets petit fours 

Menu 595,-

Tilkøb af vinmenu 

Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00