Molskroen Strandhotel

FASTELAVN  - SØNDAGSBRUNCH

Søndag d. 3. marts kl 11.00

Brasseriet inviterer til fastelavnsbrunch for hele familien, med et overflødighedshorn af både kolde og lune retter af sæsonens friske råvarer. Vi byder velkommen til en hyggelig vintermorgen ved havet for hele familien.
Vi topper brunchen med Brasseriets version af de lækreste fastelavnsboller; nemlig hjemmebagte franske profiteroles med vanilje parfait.

 MENU

Det kolde
Portionsanrettet frugt
Græsk yoghurt med hasselnødder i ahornsirup
Rørt salat på færøsk laks med hytteost og friske urter
Hjemmelavet paté med cornichons og sennep
Sprød forårssalat med radisser, kerner og urtedressing
Charcuterie – udvalg af pølser og skinke med tappenader og sylt

Det lune
Røræg med purløg
Stegte brunchpølser
Marineret gris og coleslaw

Det søde
Friskbagte profiteroles med ganache og vaniljeparfait
Oste fra nær og fjern med knækbrød og syltet grønt

Inkl. Juice, the og kaffe
Rundstykker, rugbrød og kernebrød 

Pris kr. 298,- 
(børn fra 3 til og med 11 år kr. 198,-)

Tilkøb på dagen
Brasseriets bobler
kr. 68,- pr. glas 

1. seat kl. 11.00

  N.B. Vi gør opmærksom på at vi til dette event ikke kan tage hensyn til allergier og specielle ønsker.


Se også Eventkalender 2019 her med alt det der sker i foråret:

    
Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00 (tast 2) - Email: strandhotel@molskroen.dk