DINING FESTIVAL POP-UP I VINTERFERIEN

FEBRUAR - UGE 6 OG 7

MOLSKROENS BRASSERIE 

Velkommen til Dining Festival Pop -Up i Brasseriet to uger i februar. Glæd dig til at invitere venner, kolleger eller firmaet til årets lækreste vintermenu til en ekstra god pris. 

 3 RETTER KUN 350,- 

Smag Brasseriets skønne vintermenu, kreeret af Brasseriets chefkok Nikolaj Wilhardt, inspireret af det franske, klassiske køkken, når det er allerbedst. Vælg imellem to forskellige menuer i uge 6 og 7.

DINING FESTIVAL MENU - UGE 6

Varmrøget Laks med flødestuvet spinat, citron confit, smørstegt rugbrød og urter

Grillet Sirloin af oksefilet, saltbagt selleri, grillede løg, pommes puré og rødvinsglace

Citronfromage med letpisket fløde, smørcrumble og syltet citronskal

 3 retters menu kr. 350,-

 

DINING FESTIVAL MENU - UGE 7

Jordskokkesuppe med sauté af æbler og glaskål, jordskokkechips og purløgsolie

Ristet Torsk med puré på grillet piement, grillede padrons, dampet kål, kartoffel vendt i urter, skummende muslinge sauce. 

Baba au Rhum, flamberet ved bordet med karamelliserede hasselnødder, braiseret ananas, saltkaramel smagt til med Malibu og vaniljeis

3 retters menu kr. 350,-

 

EKSTRA TILKØB

Tilkøb af vinmenu 225,- 

Snacks & bobler 125,- 

Snacks & Champagne 185,- 

Kaffe/te og petit four 95,- 

 

DATO OG BOOKING TIDER  

Uge 6: onsdag 8. februar - lørdag 11. februar 

Uge 7 : onsdag 15. februar - lørdag d. 18. februar

Seating: onsdag og torsdag : 17.30, 18.00 og 20.00

Seating: fredag og lørdag kl. 17.00, 17.30, 19.30 og 20.00 

Bordet er til rådighed i 2 timer. 

FESTIVAL TILBUD: 

OVERNATNING KUN 1.495,- FOR 2 PERSONER INKL. MORGENMAD

Køb din billet og bordreservation via linket ovenover.
Book din overnatning og send os en mail med din forespørgsel med dato til hotelbookingen på strandhotel@molskroen.dk eller kontakt os på tel. 86 36 22 00

 SE FLERE VINTER EVENTS 2023