DINING FESTIVAL - BRASSERIET

 Fra mandag d. 28. januar til søndag 10. februar

 

For 3. år i træk slår vi dørene op til den populære Dining Festival i Brasseriet på Molskroen Strandhotel. Sidste år kørte vi med fulde huse to uger i træk - så køb din billet i god tid, hvis du ikke vil gå forgæves. Vi sætter alle sejl til i køkkenet til Brasseriets Dining Festival fra mandag d. 28. januar til og med søndag d.10 februar, hvor du kan smage et udvalg af Brasseriets skønne klassikere af udvalgte råvarer og Brasseriets velkendte høje kvalitet. Vi lancerer 2 forskellige menuer i uge 5 og 6 - til priser du ikke vil gå glip af!

BRASSERIETS DINING FESTIVAL MENU 

KUN 250,- 

Vælg imellem 2 seatings kl. 17.30 og kl. 20.00. Bordet er til jeres rådighed i 2 timer. 

Kig ind i Brasseriet og smag en skøn menu til en ekstra go' pris.

Menu Uge 5

 Filet af Kuller med Sauce Nage, gulerod, sprød toast og røget marv

Duet af kalv med ramsløg, pommes Anna, jordskokkepuré og rødbede

Vaniljeparfait med ananas, sprød vanilje crumble og syrlige urter

3 retter kun 250,- pr person

 

 

 

Menu Uge 6

Stegt Kammusling med skummende Hummersauce og syltede hvide Asparges

Amerikansk Okse med Pommes puré, Sauce Bordelaise, løg og karse

Hasselnøddekage med Lemoncurd, saltet Karamel og Sorbet 

3 retter 250,-  per person

 

Tilkøb:  

Kun i uge 5 og 6: Vin ad libitum  kr. 200,- pr. person

 N.B. Vi kan desværre ikke tages hensyn til allergier og special ønsker på menuerne.  

Bemærk: De 2 seating tider kl. 17.30 og 20.00 bedes venligst overholdt, hvis vi skal have mulighed for at give jer en god oplevelse. 

På forhånd tak for hjælpen.