DINING FESTIVAL POP-UP

MOLSKROENS BRASSERIE 

Velkommen til efterårets Dining Festival Pop -Up i Brasseriet. Glæd dig til at invitere venner, kolleger eller firmaet til årets lækreste efterårsmenu til en ekstra god pris. 

KØB DIN BILLET NEDERST PÅ SIDEN HER

 3 RETTER - KUN 295,- 

Smag Brasseriets skønne efterårsmenu, inspireret af det franske, klassiske køkken, når det er allerbedst. Vælg imellem to forskellige menuer i uge 43 og 44.

DINING FESTIVAL MENU - UGE 43

Skummende svampebisque med stegte svampe, croutons og purløgsolie 

Grillet Sirloin af ungkvæg, pommes Anna, glaserede rødbeder og rødvinssauce 

Tarte tatin med vaniljeis og citrusurter 

 3 retters menu kr. 295,-

 

DINING FESTIVAL MENU - UGE 44

Varmrøget laks med flødestuvet spinat, citron confit og dildsyltet agurk 

Vagtel farseret med svampe, pommes fondant, stegte svampe og hønseskysauce med ramsløgskapers 

Panna cotta på Bora Bora vanilje med braiseret ananas, ristet kokos og salt karamel  

3 retters menu kr. 295,-

  

EKSTRA TILKØB

Tilkøb af vinmenu 195,- 

Snacks & bobler 125,- 

Snacks & Champagne 185,- 

Kaffe/te og petit four 95,- 

DATO OG BOOKING TIDER  

Uge 43: fra tirsdag d. 25. oktober - søndag d. 30. november

Uge 44: fra mandag d. 31. oktober - søndag d. 6. november 

Seating: Mandag, tirsdag, onsdag, søndag kl. 17.30, 18.00 og 20.00

Seating: torsdag, fredag og lørdag kl. 17.00, 17.30, 19.30 og 20.00 

Bordet er til rådighed i 2 timer. 

FESTIVAL TILBUD: 

OVERNATNING FRA KUN 1.095,- FOR 2 PERSONER INKL. MORGENMAD

Køb din billet og bordreservation via linket ovenover.
Ønsker du at booke overnatning så send en mail med din forespørgsel med dato  til hotelbookingen på strandhotel@molskroen.dk eller kontakt os på tel. 86 36 22 00