DINING DAYS I BRASSERIET
Alle torsdage i marts
Kom til Dining Days i Brasseriet og smag chefkok Nikolaj Wilhardts lækre marts-menuer af sæsonens bedste råvarer - til en rigtig god pris. Inviter gode venner og familie på en hyggelig middag. Vælg imellem 4 forskellige marts menuer og book bord her på siden.
3 retter kun 395,-
2 retter 300,-
SE MENUER HER
2. MARTS
Citrusmarineret Helleflynder med kærnemælk, purløgsolie, frisésalat og puffede ris
Grillet Kalvefilét med ristede svampe, trøffelsauce og stegte kartofler med timian
Chokolade, saltkaramel is, passionsfrugtssorbet og karamelsauce
9. MARTS
Gravad Laks med dilddressing, sprøde salater og croutons
Stegt Torsk med pommes puré, smørdampet kål og syrlige æbler
Hindbærbavaroise med vaniljeis og nøddecrumble
16. MARTS
Skummende Jomfruhummerbisque med friske æbler og jordskokkechips
Stegt Rødtunge med smørdampede gulerødder, forårsløg og sauce nage
Mandarinfromage med hvid chokolade ganache og kandiseret citronskal
23.MARTS
Taskekrabbe med creme fraiche, jalapeños og saltet agurk
Grillet Rib-eye med smørstegte gulerødder, pommes fondant og kryddersmør
Baba au Rhum med saltkaramel-is, passionscoulis og ristede hasselnødder
Book bord på 86 36 22 00 eller send mail til strandhotel@molskroen.dk
eller online på Dinnerbooking
På glædelig gensyn