KOKKETRÆF

MOLSKROENS BRASSERIE

Søndag d. 28. august kl. 18.00

Molskroens Brasserie, med køkkenchef Nikolaj Wilhardt i spidsen, inviterer til hyggeligt Kokketræf sammen med det populære Brasserie, Restaurant Et i Århus, som siden 2008 har præsenteret gæsterne for ypperlig fransk gastronomi på højeste brasserie niveau. 

Restaurant Et er denne aften repræsenteret af køkkenchef Lars Eiskjær og kok Jeppe Hedegaard. Lars Eiskjær har ikke det franske køkken fra hvem som helst, da han oplært af kokkenes kok og mester, Michel Michaud, som tidligere har været køkkenchef på Molskroen.

Chefkokken på Molskroens Brasserie, Nikolaj Wilhardt, har tidligere arbejdet som kok på Molskroen og er uddannet på Falsled Kro med flere års træning i de to gourmet køkkener, inden han i sommeren 2021 overtog ledelsen af køkkenet i brasseriet.

Oplev det bedste fra de to Brasserie køkkener med overdådige klassiske brasserie retter, kendt for den gode, enkle smag på tallerkenen, af sensommerens bedste råvarer.

Sæt kryds i kalenderen søndag d 28. august kl. 18.00 på Molskroens Brasserie.

 Der er begrænset antal pladser. 

MENU

Som gæst skal du smage en 5 retters klassisk brasserie menu, med to 2 serveringer fra Restaurant Et og to fra Molskroens Brasserie, krydret med hyggelige anekdoter fra kokketeamet i løbet af aftenen.

Menuen afsluttes med en skøn sensommer dessert, tilberedt af Molskroens stjernekonditor Luna Ladefoged.

Menu 995,-

Tilkøb af matchende vinmenu á Kr. 595,- pr. person

Efter middagen er der mulighed for tilkøb af kaffe og petit four, samt cocktails.

Vi glæder os til en hyggelig og uformel sensommer aften i Brasseriet med servering på terrassen hvis vejret tillader det.