Bryllup på Molskroen

Den store dag

At holde en bryllupsfest er en af de største, vigtigste samt lykkeligste dage her i livet. Det er en uforglemmelig dag, hvor I er omgivet af jeres familie og venner, som alle er mødt op for at fejre jeres kærlighed til hinanden. Derfor er det vigtigt, at festen bliver lige som I ønsker den, og her på Molskroen gør vi alt hvad vi kan, for at I får den perfekte bryllupsfest. Vores personale står klar til at rådgive og hjælpe jer med planlægningen af festen, så I over de næste mange år vil tænke tilbage på jeres livs dag med smil på læben.

 Uanset om I ønsker at holde det helt store gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, så har vi nogen af landets flotteste lokaler, alle med udsigt til haven og Ebeltoft Vig. Fra I kommer til I går, vil I opleve et opmærksomt og dygtigt personale, udsøgte serveringer og omgivelser som i sig selv er med til at skabe den helt rigtige stemning for jeres fest.

 I kan fuldende og forevige jeres eventyrlige bryllupsfest med fantastiske bryllupsbilleder. Molskroen er beliggende i de smukkeste omgivelser, midt i Nationalpark Mols Bjerge, samt stranden lige nedenfor haven. De smukke omgivelser giver rig mulighed for at tage en masse billeder af både jer og jeres gæster.

 

Molskroen har 3 lokaler, som kan danne rammen om jeres store dag.

Glassalen, med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og har plads til ca. 40 gæster.

Havestuen med plads til ca. 20 gæster, og har udsigt til haven og vigen.

Orangeriet har plads til ca. 64 personer med udsigt til Molskroens hyggelige have og Ebeltoft Vig.

 

Kontakt os gerne for fremvisning af Molskroen samt vores forskellige lokaler. Ved en evt. fremvisning, har vi også mulighed for at tale om ideer til forskellige sammensætninger af menuer samt jeres ønsker og behov.

 

Eksempel på sommerbryllup:

 

o   De overnattende gæster har mulighed for at tjekke ind på værelserne fra kl 14.00

o   Bobler og snacks bliver serveret på Molskroens store terrasse med den smukkeste udsigt over vores store have

o   Fællesbillede af alle gæsterne, tages på trappen ned mod haven

o   Derefter går gæsterne til bords, hvor der venter en stor smagsoplevelse med enten 4 eller 6 retters gourmetmenu med udsøgte vine

o   Efter endt middag er det blevet tid til at nyde en kop kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik eller the fra Den Franske Tehandel, samt køkkenets petit fours

o   Imens i nyder kaffe og the, vil tjenerne sætte op til bar med forskellige og udvalgte drinks samt dans

o   Efter et par timer med drinks og dans vil der bliver serveret natmad med øl og sodavand

o   Kl. 02.00 siges der godnat (der er dog mulighed for forlængelse)

o   Brunch serveres samlet, for alle overnattende gæster fra bryllupsfesten

 

Kontakt os gerne for fremvisning af Molskroen samt vores forskellige lokaler. Lad os samtidig tage en snak om jeres ideer til menuer efter jeres ønsker og behov.

Kontakt selskabskoordinator Katrine Tvilum på kt@molskroen.dk, for aftale om fremvisning af lokaler og ønsker for jeres fest, samt inspiration til jeres menu.  

 

 

Overnatning

Molskroen og Molskroen Strandhotel tilbyder i alt 46 hyggelige værelser – lige fra standard dobbeltværelser, juniorsuiter og selvfølgelig vores brudesuite med udsigt til havet. En skøn morgenstund venter dagen efter brylluppet, hvor vi kan arrangere morgenbrunch til selskabet, eller blot til jer.

Se mere om overnatning her

 

Kontakt

Kontakt os gerne for fremvisning af Molskroen samt vores forskellige lokaler. Lad os samtidig tage en snak om jeres ideer til menuer efter jeres ønsker og behov.

Kontakt selskabskoordinator Katrine Tvilum på kt@molskroen.dk, for aftale om fremvisning af lokaler og ønsker for jeres fest, samt inspiration til jeres menu.  

86 36 22 00 hvis I har uddybende spørgsmål.

Læs mere...

Om festlokaler og detaljer til jeres fest

 

Læs mere om Bryllup på Molskroen Strandhotel her.