KOKKETRÆF PÅ MOLSKROEN
Søndag d. 8. september kl. 18.00
Vi inviterer til et brag af et sensommer Kokketræf på Molskroen.
Molskroens køkkenchef Rasmus Broholm har sat scenen denne skønne september aften, hvor du kan glæde dig til at møde 3 fremragende køkkenchefer fra Tree Top, Restaurant Domæne og Scheelsminde.
Som gæst bliver du præsenteret for en vidunderlig smagsrejse og en menu bestående af 4 snacks til velkomst , efterfulgt af 8 serveringer.
De 4 køkkenchefer serverer 1 snack og 2 retter hver af sæsonens friske, udvalgte råvarer.
Baren og Terrassen er åben fra kl. 17.00.
KOKKETRÆF MENU
Rasmus Broholm - Molskroen
Bjarke Jeppesen - Tree Top
Jens Vincent - Restaurant Domæne
Alexander Johnsen - Restaurant Bühlmann (Scheelsminde)
*
MENU
Snacks
Strandløg, kålcapers, agurk og tallerkensmækker - Bjarke Jeppesen
tomat, basilikum, ræddike - Alexander Johnsen
Buket m. Shiitake sauce - Jens Vincent
Hummer, tomat, chili og oregano - Rasmus Broholm
Menu
Persille, persillerod, æble - Alexander Johnsen
Gule beder, caviar, hyldeblomst og fennikelskærm - Bjarke Jeppesen
Selleri, linemuslinger, enebær - Alexander Johnsen
Pighvar med kål og Karl Johan - Jens Vincent
Kammusling, nøgleben sauce og ribs - Rasmus Broholm
Torsk, sherry og kalvetunge - Rasmus Broholm
Solbær, chokolade, mirabeller - Bjarke Jeppesen
Danske hindbær med skovmærke og brændt fløde - Jens Vincent
*
Vinmenu
Kaffe, the og petit fours
Velkomst med champagne, variation af snacks, 8 retters menu,
vinmenu, kaffe og petit fours
2495,- pr. person
( begrænsede pladser)
Baren er åben fra kl. 17.00 for drinks og cocktails
Annulleringsbetingelser
Senest kl. 12.00 dagen før arrangement
OVERNATNING & MORGENMAD
Vi tilbyder overnatning denne søndag til særpris. Kontakt receptionen for booking.
Telefon
+45 86362200
Mail
molskroen@molskroen.dk
Annulleringsbetingelser
Vi modtager annullering af bordreservation senest kl 12 dagen før arrangementet d. 7. september.
Ved annullering senere påregnes et gebyr på 500kr pr gæst.