MOLSKROEN SIGNATURE MENU

 GREATEST HITS - SOMMER 2020

Gælder til lørdag den 6. august

I år er vores sommermenu noget  helt særligt, hvor vores gæster skal smage en perlerække af de mest populære og anmelderroste retter fra chefkok Steffen Villadsens tid på Molskroen igennem de seneste 5 år på Molskroen.  

 MENU

Champagne og Amûse

Salat af dansk taskekrabbe

rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
 med Rossini Oscietra caviar

Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter

 Hummer ”pot pie”
 dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt
og sprød butterdej med Rossini Black Label

 Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
 og Madagascar-pebersauce

 Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel 

 Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter

*

 'Greatest Hits' menu inkl. velkomst, vinmenu
 kaffe & petit fours:

4 retter 1.995,-  pr. person

6 retter 2.595,- pr. person

(Summer Menu - Greatest Hits med alkoholfri menu 4 retter 1.595,- pr. person)

(Summer Menu - Greatest Hits med alkoholfri menu 6 retter 2.095,- pr. person)

Book bord på 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel på mail molskroen@molskroen.dk  

I højsæsonen juli/august kan vi desværre ikke altid tage højde for alle allergier/intolerancer i forhold til fødevarer. Ring gerne for yderligere info på 86 36 22 00.

 

SOMMER PÅ MOLS

Sommeren på Molskroen er i år noget ganske særligt. Fra juni til august kan du nyde et overdådigt SUMMER HIDE AWAY, med en udsøgt gourmet oplevelse 'Greatest Hits', som er en hyldest til chefkokkens all-time mest populære sommer retter. I døgn med forkælelse fra start til slut. Læs mere her:

 

Se Molskroens Frokostmenu

 

 MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 MOLSKROEN - PRIVATE DINING

I disse tider hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden kan det være en ide at holde mindre selskaber derhjemme. Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser - måske har i god plads i haven til jeres sammenkomst og kan dermed sikre god afstand blandt gæsterne. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining