MOLSKROEN SIGNATURE WINTER MENU -2021

Fra 29. jan. til 26. marts

( Vi har indtil videre lukket pga corona restriktioner og vurderer løbende mulighederne for at genåbne).

WINTER MENU

Amüse a la Molskroen & Champagne

 Vælg 4 eller 6 retters Signature Winter Menu:

Helges vinterkål med cremet beurre blanc sauce, rimmet pighvar og stikkelsbærkompot

Stegte norske kammuslinger med blomkålsvariation, honning, citron og skummende brunet smør

Lokalt dyrkede jordskokker tilberedt på 3 måder med lun æblevinaigrette og røget æggeblomme

Poussin farseret med dansk hummer, morkler i hønsevelouté og purløgsolie

Schweizisk Gruyere Ost med multebær, hasselnødder, croutons og trøffel

Fragelité Napoleon med vaniljecreme, kaffeis og lun passionsfrugtsauce

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Signature menu inkl. velkomst og amüse, vinmenu eller saftmenu
 kaffe & petit fours:

4 retter 2.195,-  pr. person

6 retter 2.795,- pr. person

Book bord på 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel på mail molskroen@molskroen.dk  

Åbningsdage - Vinter 2021

Molskroen har vinterlukket i januar.

Vi har åbent alle fredage og lørdage fra d. 29. januar frem til Påske for bordbestilling i restauranten.

Vi har også åbent alle dage i uge 7 ( dog med forbehold for corona epidemien i Danmark)

MOLSKROEN VINDER PRIS - ÅRETS SEAFOOD RESTAURANT NORDEN

Molskroen er kåret som vinder i konkurrencen om Årets Seafood Restaurant 2020 i den nordiske gastronomi guide 360eatguide, som hylder Molskroen for bæredygtig gastronomi. Her er juryens beskrivelse af de nominerede:

The nominees in the 360°Seafood category show commitment, knowledge, and respect for sustainable fishing. By doing so, they contribute to the protection of ecosystems and habitats.

Læs mere her om prisen:

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.