MOLSKROEN - SIGNATURE MENU 2019

Molskroens nye Signature menuer i 2019 er kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen baseret på årstidens friske råvarer. Smag Molskroens 8 retters Supreme menu inkl matchende vinmenu.

SIGNATURE MENU -  SUPREME

Bobler og Amûse

8 retters menu:

Friteret Limfjordsøsters med sauteret spinat, hvidløg, muskat og sauce Hollandaise

Saltet og dampet torsk med Baerii caviar, smørdampet kål og sauce Beurre Blanc

Langtidsstegt løg med kalvehjerte, fingerlimes og løgbouillon

Dansk hummer “´a la Thermidor” med pommes Duchesse, sauce Mornay og surt

Stegt farseret Pighvar med jordskokker, æbler og muslingesauce

Beouf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise

Røget dansk brie med indlæg af vintertrøffel, stikkelsbærmarmelade og bornholmske rugkiks

Baba au Rhum serveret med Ananas Creole, Chantillycreme og hjemmelavet vaniljeis

8 retters Vinmenu 

Kaffe & Petit fours 

Kr. 2.695,-  pr person

(Signature Menu med alkoholfri drikkevaremenu  kr. 2195.-) 

Se også Molskroens  - 4 retters Signature Deluxe