MOLSKROENS SIGNATURE DELUXE - SPECIAL 

Efterårsdage på Mols - Uge 42

Steffen Villadsen har kreeret en skøn 4 retters efterårsmenu af årstidens lokale, friske råvarer, som serveres alle dage i efterårsferien fra d. 15. - 24. oktober, til en rigtig efterårspris.

Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, herefter serveres en 4 retters Signature menu inkl. matchende vine, samt kaffe og hjemmelavet petit four. 

En gastronomisk oplevelse på Molskroen - kun i uge 42.

kr. 1.995,-

( normalpris 2.195,-)

MENU

Bobler og amüse

4 retters Signature Deluxe menu:

Jomfruhummertatar på sprød papadum med hjemmelavet chipotlemayo, syltelagegelé og svampestøv

Dansk slethvar bagt ”en papilotte” serveret med champagnesauce med fyld af trøffel, safran og pillede muslinger

Boeuf a la Mode med glaseret okse, syltede perleløg, druer, walnødder og peberrod.

Konditorens æbledessert med ristet macadamianødder, syrlig karamel og is på lokal råmælk

Vinmenu 

 Kaffe og Petit Fours

Kr. 1.995,- pr pers.

 

 

Tilkøb til menuen:

Steffen Villadsens Perle Blanche østers med satay sauce, blodappelsinsorbet og urter. En sublim smag og den ret køkkenchefen præsenterede til Østersfestivallen og DM.

AUTUMN HIDE AWAY - UGE 42

Se også vores efterårsferieophold som inkluderer hele menuen, tea time, overnatning med morgenmad og billetter til Glasmusset. Fra kr. 2.995,- pr person

 

Kom til eksklusivt Kokketræf i efterårsferien - Molskroen får besøg af gæstekok Nicolaj Møller fra Treetop 

 

 Læs mere om Molskroens Frokostmenu og Afternoon tea - uge 42

Mød verdensmester og chocolatier Palle Sørensen d. 23.oktober.