MOLSKROENS OKTOBER MENU 2019

Efterårsdage på Mols - UGE 42

 

Steffen Villadsen har sammensat efterårets skønne 4 retters signature menu af årstidens lokale, friske råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er netop blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

I efterårsferien kan du smage det hele til en ekstra god efterårspris. Vi giver nemlig lidt ekstra ’på huset’. En gastronomisk oplevelse i særklasse - tilberedt med omtanke.

 Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, 4 retters efterårsmenu inkl. matchende vine samt kaffe og hjemmelavet petit four.

I anledning af Ebelfestivallen kan du glæde dig til en ekstra god pris for hele arrangementet - kun i uge 42:

 kr. 1.500,-  pr person.( normalpris 1.895,-)

 MENU

Amüse

Sprøde krustader med svampestuvning og asier

Æggeblommeravioli med hummerflødesauce og syltede drueagurker

Menu

Helge’s lokale økologiske grøntsager a la Nage med svensk Kalix løjrom

Dampet helleflynder farseret med jomfruhummer. Serveret med sprød blomkål, hvedekerner og let-skummende champagnesauce

Grillet poussin serveret med rosenkål, bacon, kastanjer og syltede stikkelsbær. Hertil kyllingejus med madagascar peber

Lokale æbler fra Villa Poulsen frugtplantage. Lunt, koldt, sprødt og syrligt

 Kaffe og Petit Fours

Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

  ( pris uden vinmenu) kr. 1000,-

Book bord her

 Kontakt restauranten på 86 36 22 00 eller send en mail med din booking på Molskroen@molskroen.dk