MOLSKROENS EFTERÅRS MENU 

Efterårsdage på Mols - UGE 42

Steffen Villadsen har sammensat efterårets skønne 4 retters signature menu af årstidens lokale, friske råvarer. 

I efterårsferien kan du smage det hele til en ekstra god efterårspris. Vi giver nemlig lidt ekstra ’på huset’. En gastronomisk oplevelse i særklasse - tilberedt med omtanke.

 Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, 4 retters efterårsmenu inkl. matchende vine samt kaffe og hjemmelavet petit four.

 kr. 1.595,-  pr person.

(normalpris 1.995,-)

 MENU

Bobler og Amüse

4 retters Signature Deluxe menu:

Rødtunge a la Walewska, gratineret med sauce vin blanc, pommes duchesse og trøffel

Havtaskekæbe og kammusling med lokale æbler, stegte jordskokker og sauce fümet

Smørstegt pighvar med glaseret oksehale, svampe, lokaltdyrkede løg og aromatisk sauce

Omelet en surprise - Blodappelsinsorbet og vaniljeis indbagt i marengs. Flamberes ved bordet

Vinmenu 

 Kaffe og Petit Fours

Kr. 1.595,-

  ( pris uden vinmenu) kr. 1095,-

Book bord her

 Kontakt restauranten på 86 36 22 00 eller send en mail med din booking på Molskroen@molskroen.dk

OVERNATNING 

Forlæng med en overnatning inkl. vores skønne morgenmad serveret ved bordet.

Pris inkl. overnatning kr. 2.395,- pr person

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 

Se også : DINNER & JAZZ FREDAG 9. OKTOBER / METTE JUUL DUO

 

 MOLSKROEN - PRIVATE DINING

I disse tider hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden kan det være en ide at holde mindre selskaber derhjemme. Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser - måske har i god plads i haven til jeres sammenkomst og kan dermed sikre god afstand blandt gæsterne. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining