KRISTI HIMMELFARTSFERIE

Torsdag d. 30. maj - søndag d. 2. juni

Glæd dig til Steffen Villadsens skønne maj menu baseret på sæsonens udvalgte råvarer med nye danske asparges,  lammemørbrad, rokkevinge og rabarber. 

Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, 4 retters Signature de Luxe menu inkl. matchende vinmenu samt kaffe og hjemmelavet petit four.

I anledning af Kristi Himmelfart kan du glæde dig til en ekstra god 'pakke' med lidt ekstra godt 'på huset'.

SIGNATURE DE LUXE MENU

 Velkomst med Bobler og amûse

*

Dampede hvide asparges klædt i mandel & parmesan med danske fjordrejer og sauce Mousseline

Stegt rokkevinge serveret med nye løg, variation af ramsløg og hummerfrikassé

Grillet lammemørbrad med smørdampede grønne asparges, sort trøffel, citrontimian og citrusaromasauce

Rabarbertrifli med saltet karamel, rabarberkompot og hvid chokolademousse, serveret med sprøde kys, rabarbersorbet og citronflødeis

Kaffe og Petit Fours

4 retters vinmenu

Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

Book her

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

 Book en overnatning i dejligt dobbeltværelse med vores delikate morgenbord fra kr. 1.600 for 2 personer i dobbeltværelse.

Kontakt os og høre mere om værelser og suite

Se også vores Signature Ophold  - et luksusdøgn på Molskroen - vælg 5 eller 8 retters gourmet menu: