Molskroens Signature Menu

'Lige nu er det sæson for æbler. Vore lokale frugtavler, Bjarke Poulsen leverer topkvalitet og spændende sorter, som vi anvender på mange forskellige måder. Som frisk most på morgenbordet, som element i vores kager til Aftenoon tea, og ikke mindst i sæsonens Signature Menu, hvor æblernes sødme og syre anvendes i både salte og søde retter. Se menuen herunder, hvor æblerne indgår i udvalgte retter' . (citat: Steffen Villadsen).

Vælg 3, 5 eller 8 retter fra menuen.

SIGNATURE MENU

Østers Perle Blanche 
butternut squash, græskar, røget marv og bagt hvidløg

Krogfanget dansk torsk
 
Duxelles, Ventreche, syltede stikkelsbær og sauce Fûmet

Smørstegt selleri
 
brunet smør, tykmælk, hasselnødder og løjrom

Søtunge
 
stegt på kartoffelskæl med pænt ordnede grøntsager, Tuber Uncinatum og Champagnesauce

Stegt dansk gris
 
morkelsauce, smørdampet kål, sennepsfrø, æble og brunet smør

Indbagt due "Wellington"
 
kirsebærsauce, pommes Anna og bær

"Den hvide dame"
 
 stegt brød tuille, solbær og syltelagegelé

Æbler fra Mols i variation
 
ymerparfait, karamel og sorbet

3 retter 600,- / inkl. vinmenu  1200.-

5 retter 800,- / inkl. vinmenu 1600,-

8 retter 1100,- / inkl. vinmenu 2200,-

                             Glas Champagne inkl. amûse kr. 195,-                               

 

MOLSKROEN SIGNATURE
Bobler og amûse, 3 retter inkl. vinmenu, kaffe og petit four 
kr. 1.450,-

MOLSKROEN SIGNATURE CLASSIC
Bobler og amûse, 5 retter inkl. vinmenu, kaffe og petit four 
kr. 1.850,-

MOLSKROEN SIGNATURE PLUS
Bobler og amûse, 8 retter inkl. vinmenu, kaffe og petit four
kr. 2.400,-

 Vi gør venligt opmærksom på, at der bestilles samme retter til hele bordet ved bestilling fra Signature menuen.

Bestil bord på telefon 86362200 ( tast 1) eller online her:

 

 

Se også Molskroen A la Carte menukort her:

 

  Se efterårets musik-og madoplevelser her: