SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

Vores køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret den helt nye 6 retters Signature Supreme Menu af årstidens friske råvarer med matchende og nøje afstemt vinmenu. En menu der smager af vinter på Mols.

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er netop blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE SUPREME MENU

Velkomst med bobler og amüse

 Dansk Stenbiderrogn
med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

 Søtungefilet
farseret med kammusling og trøffel. Serveret med Helge’s kål i østersstuvning

Hummer ”pot pie”
med tomatiseret flødesauce og sprød butterdej med Gold Selection caviar

Presa ”tataki”
med bagte løg, sesam, koriander og kalveconsommé med hyldeblomst og purløgsolie

 Arla Unika X
med morkler i Noilly Prat og cremesauce, syltede perleløg og surdejscroutons

 Villadsens Stracciatella
med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit 

6 retter & vinmenu

Kaffe, the & Petit fours

Kr. 2.595,-

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevaremenu, kr. 2.095)

Book bord her 

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

 

Forlæng med et Signature Ophold her og nyd et par dage på Mols

 

Se alle events og arrangementer her: