SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i  hele 2020. I højsæsonen  fra juni - august lancerer vi en udsøgt sommermenu special ' Greatest Hits'. Læs mere her: 

 

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er netop blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE SUPREME MENU 

Velkomst med bobler og amüse

 6 retters sæson menu & vinmenu:

MENU

Champagne og Amûse

Salat af dansk taskekrabbe

rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
 med Rossini Oscietra caviar

Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter

 Hummer ”pot pie”
 dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt
og sprød butterdej med Rossini Black Label

 Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
 og Madagascar-pebersauce

 Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel 

 Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter

*

Kaffe, the & Petit fours

Kr. 2.595,-

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevaremenu, kr. 2.095)

Book bord her 

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

 

Forlæng med et Signature Sommer Hide away her og nyd et par dage på Mols

 

 

Se alle events og arrangementer her:

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.