SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen har kreeret en 6 retters Signature menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson året rundt.

I højsæsonen juli- august lancerer vi vores Greatest Hits sommermenu, som er både  kendte klassikere og gæsternes favoritter.

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE SUPREME MENU 

'GREATEST HITS MENU' - JULI

Amüse  la Molskroen

Dansk taskekrabbe
rørt med ramsløgsemulsion, klædt med agurketæppe og pyntet med Oscietra Gold caviar, citroncreme og blomsterkarse 

Lavvarmet rødtungefilet
med tom kha, majskerner, peber fra Helge og korianderskud

Grillet havtaskekæbe
med ærter francaise, hestebønner, ramsløg og sauce blanquette

Hummer pot pie
af dansk hummer i kraftig sauce med danske tomater, oliven, sprød butterdej, Rossini's black label og urter

Det bedste fra Helge's marker
grillet, dampet og stegt grønt med lokal sommerbuk og sauce mættet med røget marv og urter

Jordbærdesserten 2021
Islagkage af jordbærsorbet og vaniljeis på sprød bund, serveret med jordbærsalsa og friske bær a part 

kr. 2.795,- pr. person

inkl. vinmenu eller alkoholfri drikkevaremenu

*

Book bord her 

Vi kan desværre ikke altid tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer. Kontakt os for yderligere information på 86 36 22 00 eller skriv til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

  

Book Signature oplevelsen med overnatning her:

 

Molskroens Frokostmenu - alle ugens dage

 

Nyd den skønne Afternoon tea på terrassen - alle ugens dage

 

Se Champagne & Skaldyrsfrokost  - Event her

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BookingBtn.cshtml)

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

MOLSKROEN - PRIVATE DINING

Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov. Læs mere her om Private Dining