SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i  hele 2020. I højsæsonen  fra juni - august lancerer vi en udsøgt sommermenu special ' Greatest Hits'. Læs mere her: 

 

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er netop blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE SUPREME MENU 

Velkomst med bobler og amüse

 6 retters sæson menu & vinmenu:

MENU

 Champagne og Amûse

Baerii caviar
øko fløde med smag af ristede hvedekerner, 
grønne æbler, sesam og purløg

Rokkevinge
pocheret i røget mælk med citron, 
brunet smørskum og Ponzu
 

Stegt søtungefile
kantareller, rysteribs, trøffel, 
svenske flodkrebs og sauce Velouté

 Glaseret dansk okse
syltede sennepsfrø, puffede ris, 
høoste-skum og tallerkensmækkere

 Hjemmelavet friskost
tomater fra Helge, flager af ”Gammelknas”, 
aioli, radiser og urter

 Konditorens kirsebærdessert
hengemte kirsebær
 med mild lakrids

Kaffe, the & Petit fours

Kr. 2.595,-

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevaremenu, kr. 2.595)

Book bord her 

I højsæsonen kan vi desværre ikke tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer  -

ring gerne for yderligere info.

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

 

Forlæng med et Signature Sommer Hide away her og nyd et par dage på Mols

 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.