MOLSKROEN - SIGNATURE MENU

fra 24. juni

Molskroens Signature menuer er kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen baseret på årstidens friske råvarer. 

 

SIGNATURE SUPREME – 8 retter

Bobler & Amüse

Dansk taskekrabbe i agurketæppe, med citroncreme, nasturtium og Oscietra caviar

Dampet rødtungefilet maskeret med muslingesauce, hertil majskerner, piment, chili og ristede hvedekerner

Smørsauterede grønne ærter, hestebønner og let-tilberedt æggeblomme. Serveret med stegt Lardo, perleløg og urtesauce

Stegt dansk pighvar ”en croute” med spinat og sauce Fûmet tilsmagt med karamelliserede hvidløg

Grillet lammemørbrad serveret med kantareller á la creme, ribs, sprødt rug og vild brøndkarse

”Surf and Turf” af dansk oksemørbrad og pocheret sort hummer, hertil små lokalt dyrkede kålskud, brunet smør og citrusaromasauce

Frisk osteservering af danske tomater, gedefriskost, urter og revet gammel knas fra Arla Unika

Symfoni af danske jordbær- som coulis, sprød tærte og sorbet

 

8 retters vinmenu

Kaffe & Petit fours

*

Kr. 2.695 pr. person

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevaremenu, kr. 2.195)

 

Book bord her 

 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

Se også Molskroens  - 4 retters Signature Deluxe