MOLSKROEN - SIGNATURE MENU 2019

Molskroens nye Signature menuer i 2019 er kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen baseret på årstidens friske råvarer. Smag Molskroens 8 retters Supreme menu inkl matchende vinmenu.

SIGNATURE  SUPREME – 8 retter

Bobler og Amûse

 Salat af nye danske kartofler, Perle Blanche østers, Baerii caviar, syltede sennepsfrø og hjemmelavet rygeost

Dampede hvide asparges klædt i mandel & parmesan med danske fjordrejer og sauce Mousseline

Pighvar indbagt i saltdej med små lokale spidskål, fuglegræs og muslingesauce med rogn

Stegt rokkevinge serveret med nye løg, variation af ramsløg og hummerfrikassé

Glaseret morkel vendt i sprød kyllingeskind, farseret med kyllingesoufflé, serveret med hønseskysauce skilt med purløgsolie

Grillet lammemørbrad med smørdampede grønne asparges, sort trøffel, citrontimian og citrus-aromasauce

Rørt økologisk gedefriskost med olivenolie, Taggiasca-oliven og sprød tuille

Rabarbertrifli, saltet karamel, rabarberkompot og hvid chokolademousse,
serveret med sprøde kys, rabarbersorbet og citronflødeis

8 retters Vinmenu 

Kaffe & Petit fours 

Kr. 2.695,-  pr person

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevare menu kr. 2.195.-) 

Book bord her 

 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

Se også Molskroens  - 4 retters Signature Deluxe