SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen har kreeret en 6 retters Signature menu af årstidens friske, lokale råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson året rundt.

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE SUPREME MENU 

Amûse

Jomfruhummer stegt i chipotle med kaletter fra Helge og misosmør 

Danske jordskokker i variation serveret med røget æggeblomme, lun vinaigrette på brunet smør, æbleeddike og æblebrunoise

Rødbeder fra Helge med Rossini Black Label caviar, olie på hvidløg og citrontimian, samt skilt flødesauce

Dansk slethvar bagt ”en papilotte” serveret med champagnesauce med fyld af trøffel, safran og pillede muslinger

”Boeuf” a la Mode med glaseret okse, syltede perleløg, druer, valnødder og peberrod

Konditorens æbledessert med ristede macadamianødder, syrlig karamel og is på lokal råmælk

Kaffe, te & petit fours

kr. 2.795,- pr. person

inkl. vinmenu eller alkoholfri drikkevaremenu

Tilkøb af prestige vinmenu kr. 1.200,- 

 Book bord her 

Vi kan desværre ikke altid tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer. Kontakt os for yderligere information på 86 36 22 00 eller skriv til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

 

LÆS MERE OM JULEN PÅ MOLSKROEN HER

 

JULEMENU - PRIVATE DINING 

Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser i december. Vi leverer både julemenu, kokke og tjenere fra Molskroen til dit julearrangement derhjemme eller i firmaet.

 

BESTIL MOLSKROENS NYTÅRSMENU 

Du sparer 10% på menuen ved køb inden 15. november

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.