SIGNATURE SUPREME MENU

MOLSKROEN

maj/juni

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 6 retters Signature menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i hele 2021. I højsæsonen fra medio juni - august lancerer vi vores Greatest Hits sommermenu.

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

 Book bord og smag den smagfulde forårsmenu. Terrassen er mere end klar og det er vi også.

SIGNATURE SUPREME MENU 

Amüse a la Molskroen

Dansk taskekrabbe
rørt med ramsløgsemulsion, klædt med agurketæppe og pyntet med Oscietra Gold caviar, citroncreme og blomsterkarse 

Stegte kammuslinger
med blomkål, honning, brunet smør og hø-aske

Marinerede danske fjordrejer
med syltede aspargeshoved, rejemayo, spiselige blomster og skummende strandkrabbebouillon 

Dansk pighvar tilberedt "en croute"
med egen fars, smørdampet spinat, caviar og røget muslingesauce

Dansk skovkylling stegt på benet 
serveret med grønne asparges fra Kaj, hengemte trøfler og cremet Noilly Prat sauce 

Lokale øko rabarber
i variation med panna cotta, sorbet, urter fra haven og Grand Cru Vanilje 

kr. 2.795,- pr. person

inkl. vinmenu eller alkoholfri drikkevaremenu

*

Book bord her 

Vi kan desværre ikke altid tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer. Kontakt os for yderligere information på 86 36 22 00 eller skriv til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk

Se også Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu her:

 

Se også frokostmenu og søndagsbrunch Pinsesøndag d. 23. maj og 30. maj her:

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/2BookingBtns.cshtml)

 

Nyd den skønne Afternoon tea på terrassen - alle ugens dage

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

MOLSKROEN - PRIVATE DINING

I disse tider hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden kan det være en ide at holde mindre selskaber derhjemme. Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser - måske har i god plads i haven til jeres sammenkomst og kan dermed sikre god afstand blandt gæsterne. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining