MOLSKROEN - SIGNATURE MENU

fra 26. august

Molskroens Signature menuer er kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen baseret på årstidens friske råvarer. 

 

SIGNATURE SUPREME – 8 retter

Bobler & Amüse

Helges lokale økologiske grøntsager À la Nage med svensk Kalix løjrom

Dampet helleflynder farseret med jomfruhummer, serveret med sprødt blomkål, hvedekerner og let-skummende Champagnesauce

Fransk andelever ”Au Torchon” med syltede blommer, ribs og hyldebær, omkranset af sprøde salater, urter og croutons

Norske kammuslinger, Oscietra Gold caviar, jordskokker, æbler og sauce Beurre Blanc

Stegt søtunge klædt med citronconfit, dampede muslinger, svenske flodkrebs og muslingesauce med sort trøffel

Grillet poussin serveret med rosenkål, bacon, kastanjer og syltede stikkelsbær, hertil kyllingejus med Madagascarpeber

Gruyére ost med lokalt øko-honning og pærer, smørstegte kerner og efterårstrøffel

Lokale æbler fra Villa Poulsen frugtplantage, lunt, koldt, sprødt og syrligt

Hertil 8 retters vinmenu

Kaffe & Petit fours

*

Kr. 2.695 pr. person

(Signature Supreme med alkoholfri drikkevaremenu, kr. 2.195)

 

Book bord her 

 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

Se også Molskroens  - 4 retters Signature Deluxe