MOLSKROEN SIGNATURE MENU

fra 1 . oktober

*

 Champagne og Amûse

 *

Pocheret sorthummer 
caviar, Pak Choy og kokos-ingefær infuseret, skummende
Blanquette sauce

Rødtunge á la Walewska
gratineret med sauce Vin Blanc, pommes Duchesse og trøffel

Havetaskekæbe og kammusling
med lokale æbler, stegte jordskokker og sauce Fümet 

 Smørstegt pighvar med glaseret oksehale
svampe, lokaldyrkede løg og aromatisk sauce

 Lagret Comté 
på sprød crouton med blommer i Madeira, syltelagegelé og efterårstrøffel 

 ”Omelet En surprise” 
Blodappelsinsorbet og vanijeis indbagt i marengs


* 

 Signature menu inkl. velkomst, vinmenu eller saftmenu
 kaffe & petit fours:

4 retter 1.995,-  pr. person
6 retter 2.595,- pr. person

Book bord på 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel på mail molskroen@molskroen.dk  

 Vi kan desværre ikke altid tage højde for alle allergier/intolerancer i forhold til fødevarer. Ring gerne for yderligere info på 86 36 22 00

Se Molskroens Frokostmenu - uge 42

 

SE MOLSKROENS EFTERÅRS HIDE AWAY HER

 MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 MOLSKROEN - PRIVATE DINING

I disse tider hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden kan det være en ide at holde mindre selskaber derhjemme. Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser - måske har i god plads i haven til jeres sammenkomst og kan dermed sikre god afstand blandt gæsterne. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining