MOLSKROEN - SIGNATURE MENU

fra 24. juni

Molskroens Signature menuer er kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen baseret på årstidens friske råvarer.

Vælg imellem Molskroens 4 eller 8 retters Signature menu.

 

SIGNATURE DELUXE – 4 retter

Bobler & Amüse

Dansk taskekrabbe i agurketæppe, med citroncreme, nasturtium og Oscietra caviar

Dampet rødtungefilet maskeret med muslingesauce, hertil majskerner, piment, chili og ristede hvedekerner

”Surf and Turf” af dansk oksemørbrad og pocheret sort hummer, hertil små lokalt dyrkede kålskud, brunet smør og citrusaromasauce

Symfoni af danske jordbær- som coulis, sprød tærte og sorbet

4 retters Vinmenu

Kaffe & Petit Fours

*

Kr. 1.895,- pr. person

(Signature Deluxe med alkoholfri drikkevaremenu kr. 1.595) 

Book bord her 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

Se også Molskroens 8 retters Signature Supreme her:

 

Se også vores 3 forskellige Signature opholdspakker - vinter/forår 2019 her: