MOLSKROEN - SIGNATURE DELUXE MENU

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i hele 2020. I højsæsonen  fra juni - august lancerer vi en udsøgt sommermenu special ' Greatest Hits'. Læs mere her: 

 

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

Vælg imellem Molskroens 4 eller 6 retters Signature menu.

SIGNATURE MENU - DELUXE

Velkomst med bobler & Amüse

4 retter Deluxe menu inkl. Vinmenu

MENU

Champagne og Amûse

Salat af dansk taskekrabbe

rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
 med Rossini Oscietra caviar

Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter

 Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
 og Madagascar-pebersauce

 Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter

*

 Deluxe menu inkl. velkomst, vinmenu
 kaffe & petit fours:

4 retter 1.995,-  pr. person

(Signature Deluxe med alkoholfri drikkevaremenu kr. 1.595) 

Book bord her  

I højsæsonen kan vi desværre ikke tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer  -

ring gerne for yderligere info.

Se Molskroens 6 retters Signature Supreme her:

 

 

 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.