SIGNATURE DELUXE MENU

MOLSKROEN

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i hele 2021. 

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE MENU 

Amûse 

Jomfruhummertatar på sprød papadum med hjemmelavet chipotlemayo, syltelagegelé og svampestøv 

Dansk slethvar bagt ”en papilotte” serveret med champagnesauce med fyld af trøffel, safran og pillede muslinger

”Beouf” a la Mode med glaseret okse, syltede perleløg, druer, walnødder og peberrod 

Konditorens æbledessert med ristede macadamianødder, syrlig karamel og is på lokal råmælk

Kaffe, te & petit fours

 Signature menu - 4 retter kr. 2.195,-  

inkl. vinmenu eller alkoholfri drikkevaremenu 
Tilkøb af prestige vinmenu kr. 1.000,- 

 

Book bord her   

 Vi kan desværre ikke altid tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer, men gør vores bedste for at imødekomme det meste. Kontakt os for yderligere information på 86 36 22 00 eller skriv til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk.

 Se Molskroens 6 retters Signature Supreme her:

 

LÆS MERE OM JULEN PÅ MOLSKROEN HER

 

JULEMENU - PRIVATE DINING 

Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser i december. Vi leverer både julemenu, kokke og tjenere fra Molskroen til dit julearrangement derhjemme eller i firmaet.

Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 

BESTIL NYTÅR MENU HER  - SPAR 10% VED BESTILLING INDEN 15. NOV. 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.