MOLSKROEN - SIGNATURE DELUXE MENU

Køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der skifter efter sæson, og kan bookes i hele 2021. 

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

SIGNATURE MENU - DELUXE

JULI

Amüse a la Molskroen

 Dansk taskekrabbe
rørt med ramsløgsemulsion, klædt med agurketæppe og pyntet med Oscietra Gold caviar, citroncreme og blomsterkarse 

 Lavvarmet rødtungefilet 
med tom kah, majskerner, peber fra Helge og korianderskud

 Det bedste grønt fra Helges marker 
grillet, dampet og stegt grønt med lokal sommerbuk og sauce mættet med røget marv og urter

Jordbærdesserten 2021
Islagkage af jordbærsorbet og vaniljeis på sprød bund, serveret med jordbærsalsa og friske jordbær a part

 Signature menu - 4 retter kr. 2.195,-  

inkl. vinmenu eller alkohofri drikkevaremenu 

Book bord her  

 Vi kan desværre ikke altid tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer. Kontakt os for yderligere information på 86 36 22 00 eller skriv til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk.

 Se Molskroens 6 retters Signature Supreme her:

 

Upgrader menuen til en opholdspakke. Oplev et døgnmed ekstraordinær forkælelse på Mols. Se Summer Hide Away her:

 

Se Molskroens Frokostmenu her:

 

Book bord til Afternoon tea 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 MOLSKROEN - PRIVATE DINING

Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining