MOLSKROEN - SIGNATURE DELUXE MENU

Fra lørdag d. 1. februar 2020

(Vinterlukket i januar)

Vores køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der smager af vinter på Mols.  

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

Vælg imellem Molskroens 4 eller 6 retters Signature menu.

Signature Menu – Deluxe 

Dansk Stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

Søtungefilet farseret med kammusling og trøffel, serveret med Helges kål i østersstuvning

Presa ”tataki” med bagte løg, sesam, koriander og kalveconsommé med hyldeblomst og purløgsolie

Villadsens Stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit

4 retter Deluxe menu inkl. Vinmenu
Kaffe/The & Petit fours


Kr. 1.995,-  pr. person

(Signature Deluxe med alkoholfri drikkevaremenu kr. 1.595) 

Book bord her 

 

Se også vores Gourmet Tasting Event i februar her:

 

Se Molskroens 6 retters Signature Supreme her:

 

Se alle vores arrangementer og events her:

 

Åbningstider  - Vinter 2020:

Vi har åbent alle fredag - lørdag - søndage fra 1. februar til 3. april.