MOLSKROEN - SIGNATURE MENU

Steffen Villadsen har sammensat efterårets skønne 4 retters signature menu af årstidens lokale, friske råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er netop blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.

Vælg imellem Molskroens 4 eller 8 retters Signature menu.

fra 23. oktober 2019

Signature Menu – Deluxe

Amûse Bouche

NV, Jacquesson, Extra Brut, Champagne, Frankrig

 

Dampet dansk torsk

med Duxelles, syltede stikkelsbær, sprød Ventreche og sauce Fûmet

2018, Arnaud Lambert, Les Perriers, Loire, Frankrig

 

 Stegt dansk pighvar

serveret med jordskokke, æble, sort trøffel og muslinge cremesauce

2017, Kumeu River, Coddington Chardonnay, Auckland, New Zealand

  

Côte de boeuf af dansk okse

med garniture af små lokale beder og kålskud, samt en sauce Bordelaise

2015, Chateau Tour de Bossuet, Lalande de Pomerol, Bordeaux, Frankrig

 

Eksotisk drøm

Ananascarpaccio, passionssorbet, mandelflage, pannacotta og tuille

2017, Donnafugata, “Kabir”, Sicilien, Italien

 

4 retter & Vinmenu
Kaffe/The & Petit fours


Kr. 1.895,-  pr. person

(Signature Deluxe med alkoholfri drikkevaremenu kr. 1.595) 

Book bord her 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

Se også Molskroens 8 retters Signature Supreme her:

 

Se også vores 3 forskellige Signature opholdspakker - 2019 her: