MOLSKROENS SIGNATURE MENU
Molskroens Signature Menu er sammensat af 3-4 mindre Hors d'oeuvres efterfulgt af en 6-retters menu med mulighed for tilkøb af kaffe og petit fours.
Det er desuden muligt at bestille en mindre aftenmenu med 4 retter.
Menuen sammensættes og ændres efter sæson.
Vi lægger vægt på vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland og er hædret i Michelin guiden med Den Grønne Michelinstjerne i både 2021, 2022 og her igen i 2023 for vores fokus på lokale, økologiske råvarer og udvikling af bæredygtig gastronomi.
SIGNATURE MENU:
Molskroens Hors d’oeuvres
Grillet Kammusling
Barbecue, syltede stikkelsbær & skummende muslingesauce med portvin
Pighvar en Crouton
Kalvebrisler, hokkaido & fyldt pighvarsauce
Skindstegt Sandart
Jordskokker, spisekastanjer, timian & fyldig madeirasauce
Gråand fra Fyn
Sort peber, syltede blommer, rødbede & let røget andesauce
Molskroens Ostebord
Hjemmebagt brød og knækbrød samt Molskroens garniture
(max. 5 personer, herefter ostetallerken)
Glaseret Vaniljemousse
Bourbon vanilje, figner & valnødder
Hors d'oeuvres & 6 retter
1.595,- pr. person
Hors d'oeuvres & 4 retter
(Pighvar, Sandart, Gråand & Vaniljemousse)
1.295,- pr. person
VINMENU
Potium 6 retter 1.400,-
Potium 4 retter 1.100,-
Atticus 6 retter 2.200,-
Atticus 4 retter 1.900,-
Aerarium 6 retter 3.500,-
Aerarium 4 retter 3.200,-
Non Alcoholic Extractum 6 retter 1.000,-
Non Alcoholic Extractum 4 retter 800,-
Priserne for vinmenuerne er pr. person.
Send mail til molskroen@molskroen.dk
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.