MOLSKROENS SIGNATURE MENU

VINTER 2023

Vi åbner torsdag d. 2. februar 

 Book bord Torsdag - Fredag og Lørdag 

Efter en kort vinterlukning i januar, åbner vi fredag d. 3. februar med ny Signature aftenmenu, kreeret af Steffen Villadsen.

Signature menuen består af 4 små hors d'oeuvres serveringer og derefter en 6-retters aftenmenu med mulighed for tilkøb af Molskroens ostevogn, kaffe og petit four.

Det er muligt at bestille en mindre aftenmenu med 4 retter.

Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.

SIGNATURE MENU

*

Molskroens Hors D’oeuvres

Blødkogt vagtelæg med Baerii caviar 

Østers perle blanche med piquilla olivenolie

Toast melba med håndpillede rejer og aioli

Skagenskinke fra slagter Munch med blommegastrique

*

MENU

Pocheret økologisk æg fra Trustrupgaard
à la Florentine serveret med rørt dansk stenbiderrogn

Farseret Pighvar
karamelliseret jordskokkepuré, skummende pighvarsauce og sprøde jordskokkechips

Stegt Kammusling
vintergrøntsags dashi, lime olie og pommes paille

Langtidsstegt Vinterløg 
gravad okse, fingerlimes, timian og kraftig løgbouillon

Dampet øko. Kylling fra Gothenborg
i lys estragonsauce serveret med dampede perleløg og tournerede kartofler 

Guanaja Iscreme
havsalt, grillet æble/vanilje sauce, lemoncurd og citronfromage 

  Signature Menu 1595,- 

( der kan bestilles en mindre menu med 4 retter til kr. 1295,-)

TILVALG

Molskroens Ostevogn 250,- (Max 6 pers)

Kaffe & Petit Four 125,-

VINMENU 
Potium 1.400,-  // Atticus 2.600,- 

Non Alcoholic Extractum 1.000,- 



BOOK OPHOLD

Book som ophold med overnatning inkl. sæsonens Signature Menu her

 

 

 

Menuen sammensættes og ændres efter sæson og tilgængelighed af råvarer.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021 og 2022.

SE FLERE EVENTS