MOLSKROENS SIGNATURE MENU

Molskroens Signature menu er kreeret af køkkenchef Kristoffer Ringsing og består af 3-4 mindre hors d'oeuvres serveringer efterfulgt af en en 6-retters menu med mulighed for tilkøb af Molskroens ostevogn, kaffe og petit four. 

Det er desuden muligt at bestille en mindre aftenmenu med 4 retter. Menuen sammensættes og ændres efter sæson.

Vi lægger vægt på vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland og er hædret i Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i både 2021 og 2022 for vores fokus på lokale, økologiske råvarer og udvikling af bæredygtig gastronomi. 

SIGNATURE MENU

Juni

Molskroens Hors d’oeuvres

(3-4 små serveringer)

MENU

Legall Østers

Tempereret slethvar, ærter, agurk & blanquette på østers

 *

Gratinerede hvide asparges

ørredrogn, fermenteret asparges sauce & blomster

 *

Caviar fra Gastro Unika

Dansk sortehummer, sukkertang & strandurter

Nye danske kartofler

Grillet løvstikke, morkler, vagtelæg, creme på havgus & morkelsauce 

Sommerbuk

Grillet asparges, lardo og salvie, skysauce

 *

Rabarber fra Trustrupgård

Skovmærke parfait, hyldeblomst, rabarber sauce

 *

 6 retters Signature Menu 1595,- 

(4 retters menu inkl hors d'oeuvres kr. 1295,-)

TILVALG

Molskroens Ostevogn 250,- (Max 6 pers)

Kaffe & Petit Four 125,-

VINMENU

Potium 1.400,-  // Atticus 2.600,- 

Non Alcoholic Extractum 1.000,- 

  

 

Afbestillingsregler

Aften Booking: Bordet kan annulleres uden gebyr frem til 24 timer før ankomst. Annullering indenfor 24 timer før ankomst vil medføre gebyr på 350,- pr. person. 


BOOK OPHOLD

Book som ophold med overnatning inkl. sæsonens Signature Menu her  

 

 

LIDT OM VORES NYE KØKKENCHEF

Kristoffer Ringsing ny køkkenchef på Molskroen pr. 1. april 2023 og viderefører Molskroens traditioner. Vores nye køkkenchef har rødder i det klassiske køkken i kombination med det nordiske. Som gæst skal du smage intense, dybe smage i harmonisk kombination, og med visuel elegance i udtrykket. Menuen har fokus på klassisk håndværk, bæredygtighed og brug af friske, lokale råvarer fra Djursland.

Kristoffer er udlært fra Falsled Kro og har siden slået sine folder på Babette i Vordingborg, Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og stået bag gourmet restauranten B-Spis i Næstved og senest på Vejrø Resort som køkkenchef.  Kristoffer har bl.a. vundet prisen som Årets Kok 2019, DM i Østers i både 2019 og 2020, og vundet Den Gyldne Jomfruhummer Klo i 2019. 

Glæd jer til en smagsoplevelse i særklasse. 

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021 og 2022.