MOLSKROENS SIGNATURE MENU
Molskroens Signature menu er sammensat af 3-4 mindre hors d'oeuvres efterfulgt af en en 6-retters menu med mulighed for tilkøb af Molskroens ostevogn, kaffe og petit fours.
Det er desuden muligt at bestille en mindre aftenmenu med 4 retter. Menuen sammensættes og ændres efter sæson.
Vi lægger vægt på vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland og er hædret i Michelin guiden med Den Grønne Michelinstjerne i både 2021, 2022 og her igen i 2023 for vores fokus på lokale, økologiske råvarer og udvikling af bæredygtig gastronomi.
SIGNATURE MENU
Molskroens Hors d’oeuvres
Dampet Pighvar
Pommes puré, kartoffel-bisque, urter og stikkelsbær
Stegt Havtaske
Kantarelolie, stegte kantareller, purløgsblomster, sauce nage og blomster
Stegt Dansk Hummer
Tomatkompot, syltet brøndkarse, røde blomster, med hummer og rosé-vinaigrette
Farseret Udbenet Vagtel
Persillecreme, bønner fra Trustrupgaard, urtebukét, trøffel-jus og skummende svampesauce
Molskroens Ostebord
Hjemmebagt brød og knækbrød, samt Molskroens garniture
(Max. 5 personer, herefter ostetallerken)
Brombær
Gold-mousse, kandiseret hasselnød og brombær flamberet i Pernod og Cognac
Hors d'oeuvres & 6 retter
1595,-
Hors d'oeuvres & 4 retter
Pighvar, Havtaske, Vagtel & Brombær
1295,-
VINMENU
Potium 6 retter 1.400,-
Potium 4 retter 1.100,-
Atticus 6 retter 2.600,-
Atticus 4 retter 1.900,-
Non Alcoholic Extractum 6 retter 1.000,-
Non Alcoholic Extractum 4 retter 800,-
Afbestillingsregler
Aften Booking: Bordet kan annulleres uden gebyr frem til 24 timer før ankomst. Annullering indenfor 24 timer før ankomst vil medføre gebyr på 350,- pr. person.
BOOK OPHOLD
Book som ophold med overnatning inkl. sæsonens Signature Menu her
Send mail til molskroen@molskroen.dk
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.