SIGNATURE MENU PREMIERE 

Kristoffer Ringsing er ny køkkenchef på Molskroen.

Vi glæder os usigelig meget til at invitere vores gæster indenfor til premiere på den nye Signature Menu, lørdag d.1 april, hvor I kan møde Kristoffer i restauranten og smage hans fortolkning af Molskroens nye sæsonmenu.

Vi byder velkommen med et glas kølige bobler og er klar til at servere Kristoffers første signature menu på Molskroen. Menuen er sammensat af Molskroens hors d'oeuvres efterfulgt af en skøn 6 retters menu og en afstemt vinmenu fra vores sommelier Dennis Blok.

SIGNATURE MENU

*

Molskroens Hors d’oeuvres

3-4 serveringer

*

MENU

 6 retters Signature Menu 1595,- 

(4 retter kr. 1295,-)

TILVALG

Molskroens Ostevogn 250,- (Max 6 pers)

Kaffe & Petit Four 125,-

VINMENU

Potium 1.400,-  // Atticus 2.600,- 

Non Alcoholic Extractum 1.000,- 

 

 

LIDT OM VORES NYE KØKKENCHEF....

Kristoffer er udlært fra Falsled Kro og har siden slået sine folder på Babette i Vordingborg, Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og stået bag gourmet restauranten B-Spis i Næstved og senest på Vejrø Resort som køkkenchef.  Kristoffer har bl.a. vundet prisen som Årets Kok 2019, DM i Østers i både 2019 og 2020, og vundet Den Gyldne Jomfruhummer Klo i 2019. 

Vores nye køkkenchef har rødder i det klassiske køkken i kombination med det nordiske. Som gæst skal du smage intense, dybe smage i harmonisk kombination, og med visuel elegance i udtrykket. Altsammen med fokus på lokale råvarer fra Djursland og Mols egnen.

Vores nye køkkenchef ser frem til at møde gæsterne i restauranten denne aften. Menuen er som altid med fokus på klassisk håndværk, bæredygtighed og brug af friske, lokale råvarer.

Glæd jer til en smagsoplevelse i særklasse. 

Book Bord 86 36 22 00 / send mail til molskroen@molskroen.dk

Book som påskeophold  - Læs mere her

 

Send mail til hotelbookingen på molskroen@molskroen.dk for yderligere info