MOLSKROENS PÅSKEMENU

Påskedage på Mols 2020

Lørdag den 4. april - 2. påskedag mandag den 13. april

Glæd dig til Molskroens sæsonåbning med Steffen Villadsens skønne gourmet menu med et twist af Påske, baseret på forårets udvalgte råvarer.  

Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, 4 retters påskemenu inkl. matchende vine samt kaffe og hjemmelavet petit four.

I anledning af påsken kan du glæde dig til en ekstra god påskepris for hele arrangementet:

 Påskepris i alt 1.595,-  pr person. (normalpris 1.995,-)

 PÅSKEMENU

 Velkomst med Bobler og Amûse

4 retter Påskemenu

Danske fjordrejer, dampede asparges og pocheret æg på sprød brioche, og sauce hollandaise

Lammefilet i trøffelfars, hasselback kartoffel og lille tærte med karamellisserede æbler og løg og citrusaroma sauce

Molskroens store påske ostebord med hjemmelavede garniturer, kiks og små the boller

Omelet en surprise af citronflødeis og hindbærsorbet. Serveret med lun karamelsauce

Vinmenu

Kaffe og Petit Fours

Påskepris Kr. 1.595,- (normalpris 1.995,-)

        Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

 Book en overnatning til påskepris - fra kr. 1600 i dejligt dobbeltværelse med morgenmad

eller

 Book et Påskeophold: 

PÅSKE GET AWAY

Book også som Påske Getaway inkl. overnatning og Molskroens overdådige Påskebrunch søndag 12. og mandag  d.13. april.