MOLSKROENS PÅSKEMENU 2019

Påskedagene på Mols

Fredag d 12. april - 2. påskedag mandag d. 22. april

Vi byder velkommen på Molskroen til sæsonåbning med Steffen Villadsens skønne gourmet menu, med et twist af Påske.

Glæd dig til at smage køkkenchefens påskemenu baseret på sæsonens udvalgte råvarer.  

Vi byder velkommen med lækre bobler og amüse, 4 retters påskemenu inkl. matchende vine samt kaffe og hjemmelavet petit four.

 I anledning af Påsken får du denne skønne gourmetpakke til kun kr. 1.500,- pr person ( normalpris 1895,-)

PÅSKE GOURMET MENU

 Velkomst med Bobler og Amûse

Pocheret æg med ragout af dansk hummer, forårsgrønt og hummersauce

Saltet og dampet torsk med Baerii caviar, smørdampet kål og sauce Beurre blanc

Stegt lammekrone med håndpillede rejer, agurk, dild og citrusaromasauce

Molskroens påskedessert med citronfromage, specier, marengs og lakridsflødeis

Kaffe og Petit Fours

Påskemenu Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

  ( uden vinmenu) kr. 1000,-

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

 Book en overnatning til favorabel pris - fra kr. 1600 i dejligt dobbeltværelse  med morgenmad

eller book et Påskeophold: 

PÅSKE GET AWAY

Book også som Påske Getaway inkl. overnatning og Molskroens overdådige Påskebrunch søndag d. 21. april og mandag  d. 22. april.

Se Påske brunch her: