MOLSKROENS PÅSKEBRUNCH

Søndag d. 20. april og mandag d. 21. april (2. påskedag )

Fra kl. 9.00 - 13.00

Årets Påskebrunch byder på en eksklusiv brunchbuffet kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt en brunch med udvalgte specialiteter af de allerbedste råvarer - en sanseoplevelse i Molskroens restaurant med kig til haven og havet. Hertil stemningsfuld live jazz.

Kig ind med familie og venner og nyd maden, udsigten og det gode selskab.

BRUNCHMENU

Friskbagte rundstykker af Schackenborg hvede, surdejsbrød og  rugbrød

Kanelsnurrer og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Forskellige hjemmelavede marmelader

Hjemmerørt friskost og skæreost fra Arla Unika

Stort ostebord med udvalg af danske oste

Frugtsalat med vanillecreme

Lun påskepostej med champignoner og bacon

Yoghurt og mejeriprodukter fra Øllingegaard mejeri

Udvalg af pålæg fra slagteren i Nr. Søby

Pocherede æg med sauteret spinat og trøffel-hollandaise

Hjemmelavet muesli og andre morgenmadsprodukter

Friske pandekager med sirup

Små lammepølser fra slagteren i Nr. Søby

Hjemmelavede chokolade påskeæg

Skønt frugtfad med eksotisk frugt

Friskpresset appelsin juice, kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik, The fra AC Perchs og biodynamisk mælk

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier:

Vælg imellem

Spejlæg med bacon

Røræg

Arme riddere med kanelsukker

Pris 395,- pr. person

(Børn 3-11 år kr. 250)

Book bord på 86 36 22 00 eller skriv til molskroen@molskroen.dk 

 

Se også Molskroens Påskemenu her: