PÅSKE MENU - AFTEN TAKE AWAY

LØRDAG D. 3 APRIL  OG SØNDAG D. 4 APRIL 

4-Retters påske gourmet menu 

Menuen er delvist tilberedt så det er nemt lige at færdiggøre det sidste derhjemme. Der medfølger instruktion.

GOURMET MENU

Dansk stenbiderrogn
med hvide asparges, frisk grøn skovsyre, blødkogte vagtelæg og
sauce Tatar

Farseret dansk pighvar
med nye kartofler, syltede løg og sauce Beurre Blanc

Mørbrad af dansk velfærdsokse 
med morkler á la creme, stegt spidskål og trøffelsauce

Vanilje Panna Cotta 
med rabarberkompot, knasende crumble og karamelsauce 

kr. 495,- pr. person

Begrænset antal kuverter

Afhentning kl. 16.30, 17.00, 17.30 

 

MOLSKROENS PÅSKE AFTERNOON TEA  - TO GO 

SKÆRTORSDAG D. 1 APRIL, LANGFREDAG D. 2 APRIL OG PÅSKESØNDAG D. 4 APRIL 

Bestilles senest dagen før kl. 15.00

MENU 

Lækre boller med smør, ost og marmelade 

Kardemommesnurrer

Macarons med forskellig smag 

Påskeflødeboller med citronskum

Påske cupcakes med rabarber og brændt marengs

Kr. 150,- pr. person

Begrænset antal kuverter pr dag.

Afhentning kl. 13.00, 13.30, 14.00, 14.30

 

MOLSKROENS ISHUS PÅ FEMMØLLER STRAND

Velkommen til Molskroens ishus. Vi åbner op for ishuset på to udvalgte dage i påsken. Her vil vi servere isvafler med iskugler efter eget valg, hjemmelavet flødebolle og hjemmelavet guf. Perfekt til at tage med på en gå tur i Mols bjerge eller en tur langs stranden. 

OBS! ISHUSSET ER LUKKET IDAG 2. PÅSKEDAG PGA DÅRLIGT VEJR!

 

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.