Molskroen bygger på stolte traditioner

Molskroens køkkenchef, Steffen Villadsen, sætter en ære i både at hylde de kendte klassiske tilberedninger og det gode håndværk, samt hele tiden at videreudvikle Molskroens høje gastronomiske niveau, og har i løbet af det seneste år tilføjet et mere moderne udtryk til menukortet.

Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og gode service. Det er dyder, som vi værner om hver eneste dag, samtidig med vi forfiner og udvikler vores måde at være restaurant og hotel på - altid med gæsten i fokus.

I restauranten serverer vi vores Signature Menu, hvor man som gæst kan vælge 4 eller 8 retter med tilpasset vinmenu, eller vælge mere klassiske retter fra AlaCartekortet, hvor  der bl.a. optræder østers, Côte du boeuf, friske hummere fra bassinet og vores velkendte store ostevogn.

Velkommen på Molskroen.

Book bord på telefon 8636 2200, molskroen@molskroen.dk eller online

 

Se seneste anmeldelse her:

White Guide Anmeldelse - Molskroen 2019 : International Mesterklasse

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

Molskroen er nomineret til ÅRETS RESTAURANT 2019 af Den Danske Spiseguide. Læs mere her: