SØNDAGSBRUNCH PÅ MOLSKROEN
Udvalgte søndage
Søndag d. 8 oktober
Søndag d. 5 november
Søndag d. 3 december ( JULEBRUNCH SPECIAL)
Fra kl. 11.00 - 14.00
Velkommen til Molskroens Søndagsbrunch, med alt hvad hjertet kan begære af specialiteter og delikatesser. Vores køkkenchef har sammensat en delikat menu, som byder på bl.a. østers og friske skaldyr, samt alle de kendte klassikere, og endelig et dessertbord du ikke vil gå glip af.
Menuen skifter løbende efter sæson.
En skøn morgenstund på Molskroen med udsigt til havet.
Brunchmenuen kan også bestilles som buffet til selskab og fest.
SØNDAGSBRUNCH MENU ( OKTOBER-NOVEMBER)
Æble-ingefær shot
Hjemmebagte morgenboller, rugbrød
Molskroens kanelsnegle
Skyr med granola og friske bær
Skaldyrsfad
Skagen rejer pil-selv
Østers Legale
Charcûterie, Salater & Oste
Udvalg af charcûterie fra Troldgården
Avocadocreme på ristet hjemmebagt rugbrød
Molskroens salat med varmrøget laks
Tomatsalat med syltede løg og dansk friskost
Sæsonens salat fra Trustrupgaard med pocheret æg
Udvalg af hjemmelavet marmelade
Ostebord med danske og franske oste
Det lune fra køkkenet (bestilles ved bordet):
Omelet med sæsonens grønt og sprød pancetta
Spejlæg med bacon
Dessertbord
Profiteroles med vaniljecreme chokoladesauce
Gulerodsmuffin med frosting
Vaniljeis fra Kastberg Gourmet Is med sæsonens bær
Friskskåret frugt
Hertil kaffe, the & petit four
Sæsonens juice; æble og appelsin
BRUNCH MENU 595,-
TILKØB
Bloody Mary 165,- pr. gl.
Champagne 100,- pr. gl.
SE OGSÅ JULEBRUNCH 3. DEC.