SØNDAGSBRUNCH PÅ MOLSKROEN

Udvalgte søndage 

Søndag d. 8 oktober 

Søndag d. 5 november

Søndag d. 3 december ( JULEBRUNCH SPECIAL)

Fra kl. 11.00 - 14.00

Velkommen til Molskroens Søndagsbrunch, med alt hvad hjertet kan begære af specialiteter og delikatesser. Vores køkkenchef har sammensat en delikat menu, som byder på bl.a. østers og friske skaldyr, samt alle de kendte klassikere, og endelig et dessertbord du ikke vil gå glip af.

Menuen skifter løbende efter sæson.

En skøn morgenstund på Molskroen med udsigt til havet.

Brunchmenuen kan også bestilles som buffet til selskab og fest.  

SØNDAGSBRUNCH MENU ( OKTOBER-NOVEMBER)

Æble-ingefær shot 

Hjemmebagte morgenboller, rugbrød

Molskroens kanelsnegle

Skyr med granola og friske bær  

Skaldyrsfad

Skagen rejer pil-selv

Østers Legale 

Charcûterie, Salater & Oste

Udvalg af charcûterie fra Troldgården

Avocadocreme på ristet hjemmebagt rugbrød

Molskroens salat med varmrøget laks

Tomatsalat med syltede løg og dansk friskost

Sæsonens salat fra Trustrupgaard med pocheret æg

Udvalg af hjemmelavet marmelade

Ostebord med danske og franske oste

 Det lune fra køkkenet (bestilles ved bordet):

Omelet med sæsonens grønt og sprød pancetta

Spejlæg med bacon

Dessertbord

Profiteroles med vaniljecreme chokoladesauce

Gulerodsmuffin med frosting

Vaniljeis fra Kastberg Gourmet Is med sæsonens bær

 Friskskåret frugt

Hertil kaffe, the & petit four

Sæsonens juice; æble og appelsin

BRUNCH MENU 595,-

TILKØB

Bloody Mary 165,- pr. gl.

Champagne 100,- pr. gl.   

 

 

SE OGSÅ JULEBRUNCH 3. DEC.