Jul på Mols...

MOLSKROENS JULEMENU

Fra fredag 19. nov.  - søndag 19. dec. 

Velkommen til julen på Mols. Vi inviterer på den dejligste julemenu i vores hyggelige rammer, hvor vi serverer en 4 retters oplevelse i særklasse.  I anledning af julen tilbyder vi vores julemenu inkl. matchende vinmenu til en rigtig julepris.

Som altid pynter vi op til jul i vores historiske rammer, hvor køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en sublim klassisk julemenu med 4 skønne serveringer af de bedste råvarer. Til menuen en nøje afstemt vinmenu, sammensat af vores sommelier, som fuldender en perfekt gastronomisk aften på Molskroen.  

MENU

Dampet torsk med æbleparisienne, rogn, urter og skilt sauce af kærnemælk og purløgsolie

Smørstegt crouton med rilliette af dansk gris med sprøde svær, syltede løg, sennepsmayo og tallerkensmækkere

Dansk andebryst a la Wellington med stegte kartofler og aromatisk orangesauce

Hvid chokolademousse med nougatine, syltede kirsebær og hjemmelavet mandarinsorbet

Julemenu kr. 1.295,-  

inkl. vinmenu eller alkoholfri drikkevaremenu 

 

Tilvalg til menuen

Vinpakke ad libitum (aftales med Restaurantchef Dennis Blok)

Velkomstbobler & amüse

Kaffe, avec og hjemmelavet petit four

Natbar med vine og cocktails

Overnatning med morgenmad

BORDRESERVATION & FIRMAJULEFROKOST

Send en mail til molskroen@molskroen med din forespørgsel eller kontakt restaurantchef Dennis Blok på

tel. 86 36 22 00 for nærmere aftale om jeres julemiddag eller julefrokost selskab. Vi tilbyder selskabslokaler og sammensætter jeres firmajulefrokost efter jeres ønsker.

Book bord til Molskroens julemenu i perioden fra d. 19. november til d.20. december

 

 

CHRISTMAS HIDE AWAY

Kombiner julemiddagen med et hyggeligt ophold på Molskroen med bl.a. Christmas tea time, julemiddag med vine , overnatning og skøn morgenmad -

TIL EN EKSTRA GOD JULEPRIS fra kr. 2.295,- pr . person.

Læs mere her:

 

Se også Molskroens Julefrokost Menu, som serveres fra 12.30 - 15.00 her

Kontakt Hotelbookingen på 86 36 22 00 for mere info.