Hold jeres julefrokost på Molskroen...

..Der er længe til jul, men det er nu årets julefrokost skal bookes.

I november og december inviterer vi på årets julefrokost  - helt i særklasse på Molskroen.

Som altid pynter vi op til jul i vores historiske rammer, hvor køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en eksklusiv klassisk julefrokost menu med 4 skønne serveringer. Til menuen er der en nøje afstemt vinmenu, som fuldender en perfekt gastronomisk aften på Mols.  

Hvis I er et større selskab er der mulighed for eget selskabslokale i enten Orangeriet eller Havestuen. 

JULEMENU

Dampet dansk torsk med smørdampede kål, små æblekugler og Sauce fümet 

Stegt dansk svinebryst med syltede rødbeder, pommes Chateaux, hengemte bær og trøffelsauce

Andebryst Wellington med orangesauce og køkkenchefens rødkål

Ris a la mande med Grand cru vanilje og hjemmelavet kirsebærsauce

Vinmenu

Kr. 995,- pr person ( inkl. vinmenu)

  Herudover er der mulighed for tilkøb af velkomstbobler & amûse, kaffe og petit four samt bar med servering af cocktails.

Mulighed for efterfølgende cocktailbar. 

 

I anledning af julen tilbyder vi overnatning til attraktive julepriser. 

Fra kr. 995,- for 2 personer i delt dobbeltværelse inkl. Molskroens eksklusive morgenbord.

Som enkeltværelse fra kr. 595,-

Find dato her

Vælg mellem følgende datoer:

d. 22., 23., 29., og 30. november samt 6., 7., 13., eller 14. december.

Kontakt os

86 36 22 00 -1  eller send en mail til molskroen@molskroen.dk