MOLSKROENS JULEFROKOST

Fra fredag d. 19. nov. - lørdag d. 18. dec.

Vi byder velkommen til Molskroen julefrokost, kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen. En overdådig julefrokost i 3 serveringer, af sæsonens udvalgte råvarer.

Fra kl. 12.30 - 14.00 alle torsdage, fredag og lørdage.

Inviter gode venner, kolleger eller hele firmaet til julefrokost og hyg jer sammen i vores skønne julerammer.

Kontakt vores restaurantchef Dennis Blok hvis I har ønsker til separat selskabslokale, live musik, DJ m.m.

Se menuen her:

JULEFROKOST MENU

1. servering:

Hjemmesyltede kryddersild med rørt karrysalat

Økologiske æg fra Helge’s med kapers, ansjoser, varme krydderier og urter

Pandestegte rødtungefileter med hjemmelavet remoulade, citroncreme, syltede tyttebær og håndpillede rejer

 2. servering:

Stegte grove slagterpølser med æble og timian, serveret med stuvet hvidkål

Langtidsstegt ribbenssteg med hjemmesyltet rødkål

Steffens  appelsinsalat med chili, persille og rødløg

Rosastegt dansk andebryst med stegte kartofler og sauce Orange

 3. servering:

Ostevogn med danske oste fra Arla Unika med behørige garniturer

 Molskroens ris á la mande med hjemmesyltede kirsebær og clementin sorbet

  Inkl. Molskroens kildevand, hjemmebagt brød og smør

 Kr. 595,- pr. person

 Hertil kan tilkøbes vinmenu, special øl, snaps og andre drikkevarer.

 Book bord på tel. 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel til vores booking her:  molskroen@molskroen.dk