MOLSKROENS JULEFROKOST

Fra fredag d. 19. nov. - lørdag d. 18. dec.

Fra kl. 12.30 - 14.00 alle torsdage, fredag og lørdage.
(Restauranten lukker for frokost kl. 16.30)

Vi byder velkommen til Molskroen julefrokost, kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen. En overdådig julefrokost i 3 serveringer, af sæsonens udvalgte råvarer. Inviter gode venner, kolleger eller hele firmaet til julefrokost og hyg jer sammen i vores skønne julerammer.

Kontakt vores restaurantchef Dennis Blok hvis I har ønsker til separat selskabslokale.

JULEFROKOST MENU

1. servering:

Hjemmesyltede kryddersild med rørt karrysalat

Økologiske æg fra Helge’s med kapers, ansjoser, varme krydderier og urter

Pandestegte rødtungefileter med hjemmelavet remoulade, citroncreme, syltede tyttebær og håndpillede rejer

 2. servering: 

Stegte grove slagterpølser med æble og timian, serveret med stuvet hvidkål

Langtidsstegt ribbenssteg med hjemmesyltet rødkål

Steffens  appelsinsalat med chili, persille og rødløg

Confiteret andelår med stegte kartofler og sauce Orange

 3. servering:

Ostevogn med danske oste fra Arla Unika med behørige garniturer

 Molskroens ris á la mande med hjemmesyltede kirsebær og clementin sorbet

  Inkl. Molskroens kildevand, hjemmebagt brød og smør

 Kr. 595,- pr. person 

 Hertil kan tilkøbes vinmenu, special øl, snaps og andre drikkevarer.

 Book bord på tel. 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel til vores booking her:  molskroen@molskroen.dk  

 

 

SE MERE OM JULEN PÅ MOLS