MOLSKROENS JULEBRUNCH

Søndag d. 21. og 28. november 

Søndag d. 5., 12. og 19. december

09.00 - 11.00 - Sidste booking 10.30 

BRUNCH MENU - BUFFET  

Hjemmebagte morgenboller og rugbrød

Kanelsnegle og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader og nutella

Frugtsalat med vanillecreme

Frugtfad med danske og eksotiske frugter

Øko. yoghurt fra Øllingegaard med müesli

Blødkogte økologiske æg

Røget laks med flødestuvet spinat 

Molskroens ostevogn med udvalg af danske oste

Charcûterie & pålægsspecialiteter

 Glaseret svensk juleskinke med sprøde svær

 Æbleflæsk med peberrod, ingefær og chili

Varm leverpostej med svampe og bacon

Sønderjyske brunchpølser med mild chili og syltede løg

Små pandekager med ahornsirup

Dessertglas med ris a la mande og hjemmelavet kirsebærsauce

Konditorens julegodter 

395,- pr. person  

Tilkøb af kaffe fra Siegfred, the, juice og most samt udvalgte bobler og champagne.

 

 

 Læs mere om  Jul og Nytår på Molskroen

 

BESTIL NYTÅRSMENU NU - SPAR 10%

 

Tel. 86 36 22 00 / send mail til molskroen@molskroen.dk