MOLSKROENS SØNDAGSBRUNCH
Udvalgte søndage fra kl. 9 - 11
Mors Dag Søndag d. 8. maj
Søndag d. 12. - 19. og 26. juni
Vi elsker en dejlig morgenstund med kig til havet og en solopgang, uanset årstiden her på Mols.
Nyd vores klassiske søndagsbrunch på udvalgte søndage henover foråret. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves. Med udvalgte specialiteter af sæsonens allerbedste råvarer.
BRUNCH MENU
Hjemmebagte morgenboller, rugbrød, kanelsnegle og croissanter
Friskkærnet smør fra Arla Unika
Hjemmelavede marmelader og nutella
Frugtsalat med pisket vaniljecreme
Frugtfad med danske og eksotiske frugter
Øko yoghurt fra Øllingegaard med müesli
Molskroens ostevogn med udvalg af danske oste
Udvalgt charcûterie
Hjemmelavet friskostcreme med urter
Marinerede rejer med aioli og toast
Halve avocado med hytteost og chiliflager
Blødkogte økologiske æg
Porretærter med bacon og brøndkarse
Lun leverpostej med svampe og bacon
Små brunchpølser med mild chili fra slagter Højer
Æbletærte med vanilje cremefraiche
Hertil bestilling af chefkokkens lune retter
Vælg imellem:
Chef's Omelet
Scrambled eggs med purløg og tomat
2 stk spejlæg i støbejernspande
Pandekager med ahornsirup
Hertil frisk appelsinjuice, æblemost, tranebærjuice, kaffe og the ad libitum
kr. 395,- pr person
(børn fra 4 - 11 år kr. 250,-)
- eller book bord på tlf. 86 36 22 00, eller send en mail til molskoen@molskroen
Vigtig info
Seneste bordbestilling kl. 10.30. Brunch buffet afryddes kl. 11.00 og restauranten lukker kl. 11.30