MOLSKROENS SØNDAGSBRUNCH 

 

 Udvalgte søndage i august og september fra kl. 9.00  - 12.00 

D. 7. - 14. - 21. og 28. august.

D. 4. og 11.  september. 

 

Bemærk : Vi har ikke åbent for sommerbrunch i juli

Nyd vores klassiske søndagsbrunch på udvalgte søndage henover sommeren. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves. Med udvalgte specialiteter af sæsonens bedste, økologiske råvarer. 

 

 

 

BRUNCH MENU 

  

Hjemmebagte morgenboller, rugbrød, kanelsnegle og croissanter

 

Friskkærnet smør fra Arla Unika

 

Hjemmelavede marmelader og nutella

 

Frugtsalat med pisket vaniljecreme 

 

Frugtfad med danske og eksotiske frugter

 

Øko yoghurt fra Øllingegaard med müesli 

 

Rødgrød af sommerens bær med vaniljefløde

 

Molskroens ostevogn med udvalg af danske oste

 

Udvalgt øko charcûterie fra Troldgaarden 

 

Hjemmelavet friskostcreme med urter

 

Halve avocado med krebsehalesalat

 

Babyspinat med blåbær, grape og vinaigrette

 

Blødkogte økologiske æg fra Trustrupgård

 

Quiche Lorraine. Klassisk tærte med løg og skinke

 

Lun kringle med sæsonens frugt 

 

Lun leverpostej med svampe og bacon

 

Små brunchpølser med mild chili fra slagter Højer

 

Små pandekager med hyldeblomstsirup

 

Hertil bestilling af chefkokkens lune retter 

 

Vælg imellem:

 

Chef's Omelet 
 
Scrambled eggs med purløg og tomat
2 stk spejlæg i støbejernspande

Hertil frisk appelsinjuice, æblemost, tranebærjuice, kaffe og te ad libitum

 

kr. 395,- pr person

 

(spisende børn fra 3 - 11 år kr. 250,-)

 

Vigtig info

 Seneste bordbestilling  kl. 11.00. Brunch buffet afryddes kl. 12.00 og restauranten lukker kl. 12.00

 

 

 

 

 eller send en mail til molskoen@molskroen.dk