MOLSKROENS SØNDAGSBRUNCH 

 Udvalgte søndage fra kl. 9 - 11

Mors Dag Søndag d. 8. maj 

Søndag d. 12. - 19. og 26. juni

Vi elsker en dejlig morgenstund med kig til havet og en solopgang, uanset årstiden her på Mols.

Nyd vores klassiske søndagsbrunch på udvalgte søndage henover foråret. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves. Med udvalgte specialiteter af sæsonens allerbedste råvarer. 

BRUNCH MENU

Hjemmebagte morgenboller, rugbrød, kanelsnegle og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader og nutella

Frugtsalat med pisket vaniljecreme 

Frugtfad med danske og eksotiske frugter

Øko yoghurt fra Øllingegaard med müesli

Molskroens ostevogn med udvalg af danske oste

Udvalgt charcûterie

Hjemmelavet friskostcreme med urter

Marinerede rejer med aioli og toast

Halve avocado med hytteost og chiliflager

Blødkogte økologiske æg

Porretærter med bacon og brøndkarse

Lun leverpostej med svampe og bacon

Små brunchpølser med mild chili fra slagter Højer

Æbletærte med vanilje cremefraiche

Hertil bestilling af chefkokkens lune retter

Vælg imellem:

Chef's Omelet 

Scrambled eggs med purløg og tomat

2 stk spejlæg i støbejernspande

Pandekager med ahornsirup

Hertil frisk appelsinjuice, æblemost, tranebærjuice, kaffe og the ad libitum

kr. 395,- pr person

 

  

(børn fra 4 - 11 år kr. 250,-) 

- eller book bord på tlf. 86 36 22 00, eller send en mail til molskoen@molskroen

 Vigtig info
Seneste bordbestilling  kl. 10.30. Brunch buffet afryddes kl. 11.00 og restauranten lukker kl. 11.30