MOLSKROENS WEEKEND BRUNCH 

FORÅR 2023 

Alle lørdage og søndage fra lørdag d. 4. februar til søndag d. 2. april. 

Velkommen til helt ny overdådig 2023 version af Molskroens søndagsbrunch menu med skønne klassikere samt nye lækre specialiteter fra køkkenchef Steffen Villadsen. 

Søndag d. 5. februar fejrer vi det nye år med stemningsfuld live jazz i restauranten med jazz duoen Kwella og Friis.

MENU

Molskroens brødkurv med friskbagte morgenboller,

rugbrød, kanelsnegle og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader

Molskroens store ostebræt med garniturer

Æble/ingefær shots

Skyr rørt med citron og vanilje, coulis og granola

Frugtfad med dansk og eksotisk frugt

Blødkogte æg fra Trustrupgård

Små pølser fra slagteren i Højer

Udvalg af charcûterie med grov sennep og cornichons

Romaine salat med parmesan, croutoner og cæsardressing

Toast med krebsehaler og aioli

Røget Færøsk laks med lynsyltet agurk og peberrodscreme

Lun postej med champignon og bacon

Slider med pulled pork fra Troldgaarden

Macarons og hindbærsnitter a la Molskroen

Små pandekager med sirup

Bestil chefkokkens lune a la carte retter - Vælg imellem:

Omelet Saison med sæsonens fyld

Scrambled eggs med pancetta

'Full English' bønner, tomat, champignon og spejlæg

Engelsk muffin med spinat, håndpillede rejer og sauce Hollandaise

Hertil stempelkaffe og the ad libitum

Weekend Brunch 425,-

Hertil kan tilkøbes;

Champagne 100,- pr. glas

Juice - 0,5L Appelsin eller æbel 25,- pr. kande

Special kaffe 45,-

 

Restauranten har åbent for Brunch lørdag og søndag fra kl. 9.00 - 13.00 

Bordet er til rådighed 2 timer

Bestil bord på 86 36 22 00

SE EVENTS HER