MOLSKROEN AFTENMENU

 Juli/August

Køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en skøn menu af årstidens friske, udvalgte råvarer. Vælg imellem to menuer med 7 eller 10 serveringer og tre forskellige vinmenuer. 

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide igen i 2021, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.

AFTENMENU - 10 SERVERINGER  

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og sæsonens rå grøntsager fra Trustrupgård 

 Salat af dansk Taskekrabbe 
Rørt i purløgsemulsion, klædt med agurketæppe, Rossini caviar, tallerkensmækkere

  Hjemmelavet Ravioli  
dansk hummer, ricotta og urter i champagneemulsion

Stegt dansk Rødtungefilet  
ragout af bønner, tomater, løg og sauce Nage  

  Danske ærter á la Francaise  
hjemmerøget bacon, tempereret æggeblomme, syltede perleløg, karse og urtesauce

  Sprød Mørdejstærte 
confiteret vagtellår, Ethique de gras, rabarberkompot og skummende sauce på rabarbervin fra Cold Hand Winery

 Farseret vagtel stegt en crepin
Med dagens garniture og fyldig sauce tilsmagt med stegeskyen 

  Ristet Brioche  
ekstra lagret comté, hyldeblomst og kantareller á la creme

  Dagens Bær fra Trustrupgård
cremet curd på brunet smør, sprød marengs, syltede hybenroser samt is på syrnet mælk 

10 serveringer 1.500,- 

  TILVALG

VINMENU 

Potium 1.400,- pr. pers. / Atticus 2.600,- pr. pers. /Aerarium 5.000,- pr. pers

Extractum 800,- pr. pers. (Non Alcoholic) 

 Molskroen ostevogn 200,- pr. pers. (Max. 6. pers.)

Kaffe og petit four 125,-

AFTENMENU - 7 SERVERINGER 

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og sæsonens rå grøntsager fra Trustrupgård 

Salat af dansk Taskekrabbe 
Rørt i purløgsemulsion, klædt med agurketæppe, Rossini caviar, tallerkensmækkere  

Hjemmelavet Ravioli  
 dansk hummer, ricotta og urter i champagneemulsion
 
Stegt dansk Rødtungefilet  
 ragout af bønner, tomater, løg og sauce Nage    

Farseret Vagtel stegt en crepin
Med dagens garniture og fyldig sauce tilsmagt med stegeskyen 

 Dagens Bær fra Trustrupgård
cremet curd på brunet smør, sprød marengs, Syltede hybenroser samt is på syrnet mælk 

7 serveringer 1.200,- 

TILVALG

VINMENU

Potium 1.100,- pr. pers. /Atticus 1.900,- pr. ps. /Aerarium 3.500,- pr. pers.

Extractum 600,- pr. pers. (Non Alcoholic)

Molskroen Ostevogn 200,- pr. pers. (Max.6. Personer)

Kaffe og petit four 125,- 

BOOK BORD  

  Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

  Book som Hideaway her med 1 overnatning

 

SE OGSÅ MOLSKROENS SOMMER MENUKORT - AFTEN A LA CARTE

 

SE FLERE EVENTS HER