MOLSKROEN AFTENMENU

Køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en skøn menu af årstidens friske, udvalgte råvarer. Vælg imellem to menuer med 7 eller 10 serveringer inkl. matchende vinmenu

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide igen i 2021, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.

AFTENMENU - 10 SERVERINGER 

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og friske danske jomfruhummere 

Salat af mikrogrønt fra De Flydende Haver på Grobund
Røget laks, chipotle vinaigrette og vagtelæg   

 Dampet dansk Rødtungefilet 
Variation af ramsløg og muslingesauce

Smørdampet Hvide Asparges 
Hollandaise, mandelolie, parmesan, pyntet med spiselige blomster 

Hånddykket Kammusling 
Beurre blanc sauce tilsmagt med lokal æblemost 

Hummertournedos
Pancetta, oliven og tomatiseret sauce med nduja og Pernot

Grillet kyllingebryst
Farseret morkel, grønne asparges, sprødt kyllingeskind og hønsesauce med brunet smør og Noilly Prat

Arla Unika’s Havgus 24  
Kvæde, trøffel, honning og hasselnødder 
 

Nyfortolket Rabarbertærte
Variation af rabarber, pistacie og estragon 

10 serveringer inkl. vinmenu 2.900,- 

TILVALG

 Gl. Champagne fra 200,-  

 Molskroen ostevogn 200,- pr. pers. (Max. 6. Personer) 

Opgradering til Prestige vinmenu 1.200,- 

Kaffe og petit four 125,-

AFTENMENU - 7 SERVERINGER 

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og friske danske jomfruhummere

Salat af mikrogrønt fra De Flydende Haver på Grobund
Røget laks, chipotle vinaigrette og vagtelæg   

Dampet Dansk Rødtungefilet 
Variation af ramsløg og muslingesauce

Smørdampet Hvide Asparges  
Hollandaise, mandelolie, parmesan og pyntet med spiselige blomster 

Grillet Kyllingebryst
Farseret morkel, grønne asparges, sprødt kyllingeskind og hønsesauce med brunet smør og Noilly Prat

Nyfortolket Rabarbertærte
Variation af rabarber, pistacie og estragon 

7 serveringer inkl. vinmenu 2.300,-

TILVALG

Gl. Champagne fra 200,- 

Molskroen ostevogn 200,- pr. pers. (Max. 6. Personer) 

Opgradering til Prestige vinmenu 800,- 

Kaffe og petit four 125,- 

BOOK BORD 

  Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk