MOLSKROEN AFTENMENU

Fra d. 7. Oktober 

 Køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en skøn menu af årstidens friske, udvalgte råvarer. Vælg imellem to menuer med 7 eller 10 serveringer og tre forskellige drikkevaremenuer.  

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.

AFTENMENU - 10 SERVERINGER  

Østers Perle Blanche 
Jalapeño, syltet hybenrose og vinaigrette

”Hummer a la Nage” 
Gulerod, løg og korianderfrø
 

  Hvidvinsdampede Danske Linemuslinger & Hjertemuslinger
Kål fra Trustrupgård med saltsyltet citron og kveller 

Krogfanget Torsk
Bagt græskar, ristede græskarkerner, asier fra Trustrupgård og røget marv

Grydestegt Knoldselleri
 Ristede hvedekerner, svensk Löjrom, timian og cremet hvidvinssauce
 

Stegt Dansk Pighvar 
Persillepuré, karameliserede løg, hønsefond og tuile på sort sesam

Terrine af Dansk Øko Gris 
Serveret med sennepsemulsion, puré af bagte æbler og brøndkarse 

Glaseret Dansk Velfærdsokse 
Jordskokker, blåbær og intens sauce krydret med kinesisk peber

   Arla Unika Havgus 24
Kvædekompot, ristede hasselnødder, honning fra Trustrupgård, efterårstrøffel og lun sauce på syrnet mælk 

Hjemmelavet Cremet Vaniljeis 
Æblekompot af lokale æbler, valnøddeolie og sprød tuille med havsalt

 10 serveringer 1.500,- 

 

TILVALG

VINMENU 
Potium 1.400,- pr. pers. / Atticus 2.600,- pr. pers.

 Extractum 1.000,- pr. pers. (Non Alcoholic) 

  Molskroen ostevogn 
250,- pr. pers. (Max. 6. pers.)

 Kaffe og petit four 125,-

  

AFTENMENU - 7 SERVERINGER  

Østers Perle Blanche 
Jalapeño, syltet hybenrose og vinaigrette

”Hummer a la Nage” 
Gulerod, løg og korianderfrø   

Krogfanget Torsk
Bagt græskar, ristede græskarkerner, asier fra Trustrupgård og røget marv

Grydestegt Knoldselleri
 Ristede hvedekerner, svensk Löjrom, timian og cremet hvidvinssauce  

Stegt Dansk Pighvar 
Persillepuré, karameliserede løg, hønsefond og tuile på sort sesam

Glaseret Dansk Velfærdsokse 
Jordskokker, blåbær og intens sauce krydret med kinesisk peber 

Hjemmelavet Cremet Vaniljeis 
Æblekompot af lokale æbler, valnøddeolie og sprød tuille med havsalt  

 7 serveringer 1.200,-  

 

TILVALG 

VINMENU
Potium 1.100,- pr. pers. /Atticus 1.900,- pr. ps

Extractum 800,- pr. pers. (Non Alcoholic)

Molskroen Ostevogn
250,- pr. pers. (Max.6. Personer)
 

 Kaffe og petit four 125,-

BOOK BORD  

  Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

  Book som Hideaway her med 1 overnatning

 

 

EVENTS