MOLSKROEN AFTENMENU
Køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en skøn menu af årstidens friske, udvalgte råvarer. Vælg imellem to menuer med 7 eller 10 serveringer inkl. matchende vinmenu
Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide igen i 2021, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.
AFTENMENU - 10 SERVERINGER
Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og friske danske jomfruhummere
Salat af mikrogrønt fra De Flydende Haver på Grobund
Røget laks, chipotle vinaigrette og vagtelæg
Dampet dansk Rødtungefilet
Variation af ramsløg og muslingesauce
Smørdampet Hvide Asparges
Hollandaise, mandelolie, parmesan, pyntet med spiselige blomster
Hånddykket Kammusling
Beurre blanc sauce tilsmagt med lokal æblemost
Hummertournedos
Pancetta, oliven og tomatiseret sauce med nduja og Pernot
Grillet kyllingebryst
Farseret morkel, grønne asparges, sprødt kyllingeskind og hønsesauce med brunet smør og Noilly Prat
Arla Unika’s Havgus 24
Kvæde, trøffel, honning og hasselnødder
Nyfortolket Rabarbertærte
Variation af rabarber, pistacie og estragon
10 serveringer inkl. vinmenu 2.900,-
TILVALG
Gl. Champagne fra 200,-
Molskroen ostevogn 200,- pr. pers. (Max. 6. Personer)
Opgradering til Prestige vinmenu 1.200,-
Kaffe og petit four 125,-
AFTENMENU - 7 SERVERINGER
Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Smag de allerførste kartofler, vild kamille og friske danske jomfruhummere
Salat af mikrogrønt fra De Flydende Haver på Grobund
Røget laks, chipotle vinaigrette og vagtelæg
Dampet Dansk Rødtungefilet
Variation af ramsløg og muslingesauce
Smørdampet Hvide Asparges
Hollandaise, mandelolie, parmesan og pyntet med spiselige blomster
Grillet Kyllingebryst
Farseret morkel, grønne asparges, sprødt kyllingeskind og hønsesauce med brunet smør og Noilly Prat
Nyfortolket Rabarbertærte
Variation af rabarber, pistacie og estragon
7 serveringer inkl. vinmenu 2.300,-
TILVALG
Gl. Champagne fra 200,-
Molskroen ostevogn 200,- pr. pers. (Max. 6. Personer)
Opgradering til Prestige vinmenu 800,-
Kaffe og petit four 125,-
Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk