MOLSKROEN A LA CARTE

  1. juli - 31- august 2020

I højsæsonen kan vi desværre ikke tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer  -

ring gerne for yderligere info.

 

FORRETTER

Variation af Grøntsager fra Helge
Med rogn, syltede løg og sauce Nage
Kr. 225.-

 

Tatar af okse 
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
Kr. 225,- 

 

Salat af dansk taskekrabbe
rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet med Rossini Oscietra caviar
Kr. 250,-

 

Søtungefilet stegt på kartoffelskæl
serveret med lokalt dyrkede grøntsager fra Helge og sauce Fümet
Kr. 350,-

 

Hummer ”pot pie”  
Dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt og sprød butterdej med Rossini Black Label
Kr. 450,-

 

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
Kr. 750,-

 

HOVEDRETTER

Stegt dansk pighvar
Kantareller, løg og kraftig sauce med oksehale
Kr. 350.-

 

Steak af dansk oksehøjreb
Serveret med hjemmepisket Bearnaise, nye kartofler og tomater
Kr. 350.-

  

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
Kr. 600,- 

 

 DESSERT

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
Kr. 200,-

 

Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel
Kr. 200.-

 

Sprød Jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter, hertil jordbærsorbet og citrusurter
Kr. 250,-

 

Omelet en surprise
Hjemmelavet sorbet og flødeis indbagt i marengs, serveret med syltede frugter og karamel
Kr. 250,-

 

  Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og bestil bord på telefon 86362200 - 1,  molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord her