MOLSKROEN  - A LA CARTE

 Aftenkort

3 østers Perle Blanche
Friske østers fra Normandiet med tomat og peberrod
kr. 200

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
kr. 750

Tatar af okse
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
kr. 225

Saltet og dampet torsk
Baerii Caviar, smørdampet kål og sauce Beurre Blanc
kr. 225

Søtungefilet
Kammuslingesouffléfars, skummende Champagnesauce og sort trøffel
kr. 250

Stegt farseret pighvar
Jordskokker, æbler, trøffel og muslingesauce
kr. 350

Beouf Wellington
Sauce Bordelaise og dagens garniturer
kr. 450

Dansk hummer a la Thermidor (1/2 hummer)
Pommes Duchesse, sauce Mornay og surt
kr. 550

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet
kr. 600

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
kr. 200

Baba au Rhum
Ananas creole, chantilly creme og vaniljeis
kr. 200 

Chokoladesoufflé
Hindbærsorbet og ganache. Tillad 30 min. tilberedningstid
kr. 300


Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og
bestil bord på telefon 86362200, molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord på Molskroen