A la Carte Aftenkort

fra  24. juni 2019

 Forretter:

*

 4 østers Perle Blanche

Friske østers fra Normandiet med tomat og peberrod
kr. 200

 50 gr. Oscietra caviar

Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
kr. 750

 Tatar af okse

Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
kr. 225

 Dansk taskekrabbe

klædt i agurketæppe med citroncreme, Nasturtium og Oscietra caviar
kr. 250

 Stegt dansk pighvar ”en croute”

med spinat og sauce Fûmet tilsmagt med karamelliserede hvidløg
kr. 300

 Søtungefilet 

kammuslingesouffléfars, skummende Champagnesauce og sort trøffel
kr. 325

 Grillet lammemørbrad

kantareller á la creme, ribs, sprød rug og vild brøndkarse
kr. 250

 *

Hovedretter:

 *

Grillede danske jomfruhummere

Dagens friske grøntsager, nye kartofler og sauce Beurre Blanc
kr. 550

 ”Surf & Turf”

Dansk oksemørbrad, pocheret sort hummer, små dampede kål og citrusaromasauce

Kr. 500

 Hummer fra tanken

Kogt og grillet, serveret med pommes frites og sauce Tatar

Kr. 1, - pr. gram

 

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
kr. 600

 Dessert:

 *

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
kr. 200

 Symfoni af danske brombær

Coulis, sprød tærte og sorbet

kr. 250

 Omelet en surprise

Hindbærsorbet og vaniljeis indbagt i marengs, serveret med bær og karamel
kr. 250

 Lokalt dyrkede jordbær

Serveret med double cream, Grand cru vanilje og shortbread

Kr. 250

 

*

 

 Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og

bestil bord på telefon 86362200, molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord her

 

 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19