MOLSKROEN MENUKORT

A LA CARTE 

FORRETTER 

 Østers Perle Blanche - 4 stk

Friske østers fra Normandiet med variation af græskar, karse og hvidløg

200,-

Tatar af Okse
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar

225.- 

Dampet dansk Torsk

Duxelles, syltede stikkelsbær, Ventreche og sauce Fûmet

225.- 

Ravioli fyldt med kalvebrisler og andelever

Serveret med kraftig svampebouillon

250.- 

Gold Selection caviar

Kartoffel, rygeost, agurk og syrnet mælk

300.- 

Søtungefilet
Kammuslingesouffléfars, skummende Champagnesauce og sort trøffel
 325,-

 

Dansk sorthummer Pocheret i røget smør

Græskarvariation, harissa og græskarkerner

550,- 

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
 750,-

HOVEDRETTER

Stegt dansk pighvar

Variation af jordskokke og æble, sort trøffel og muslingesauce

400,-

Côte de Boeuf

Serveret med sauce Bordelaise, lokale beder og pommes frites

500,-

Hummer fra tanken

Kogt og grillet serveret med pommes frites og sauce Tatar

kr. 1.- pr. gram

 

Peberbøf af dansk Oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
 600,-

 

DESSERT  & OSTE

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
 200,-

Vesterhavsost

Kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel

250,-

 Eksotisk drøm

Ananascarpaccio, passionsfrugt, panna cotta og tuille

250,- 

Omelet en Surprise

Hjemmelavet sorbet og flødeis indbagt i marengs, serveret med syltede frugter og karamel

250,-

 Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og

bestil bord på telefon 86362200, molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord her