MOLSKROEN A LA CARTE

  1. juli - 30. september 2020

I højsæsonen kan vi desværre ikke tage højde for allergier/intolerancer i forhold til menuer  -

ring gerne for yderligere info.

 

FORRETTER

Variation af Grøntsager fra Helge
Med rogn, syltede løg og sauce Nage
Kr. 225.-

 

Tatar af okse 
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
Kr. 225,- 

 

Rokkevinge pocheret i røget mælk
Citron, brunet smørskum og Ponzu
Kr. 250,-

 

  Stegt søtungefilet
kantareller, rysteribs, trøffel, 
svenske flodkrebs og sauce Velouté
Kr. 350,-

 

Dansk Sorthummer 
Á la Nage med gulerødder, løg og hvidvinssauce 
Kr. 650,-

 

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
Kr. 750,-

 

HOVEDRETTER

Stegt dansk pighvar
Kantareller, løg og kraftig sauce med oksehale
Kr. 350.-

 

Steak af dansk oksehøjreb
Serveret med hjemmepisket Bearnaise, nye kartofler og tomater
Kr. 350.-

  

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
Kr. 600,- 

 

 DESSERT

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
Kr. 200,-

 

Hjemmelavet friskost og Unikas "Gammel Knas" 
med tomater fra Helge, aioli, radiser og urter
Kr. 200.-

 

Konditorens kirsebærdessert 
af hengemte kirsebær med mild lakrids
Kr. 250,-

 

Omelet en surprise
Hjemmelavet sorbet og flødeis indbagt i marengs, serveret med syltede frugter og karamel
Kr. 250,-

 

  Køkkenet er åbent fra kl. 17:00 - check åbningsdage og bestil bord på telefon 86362200 - 1,  molskroen@molskroen.dk eller online her:

Book bord her

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/2BookingBtns.cshtml)

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.