MOLSKROEN A LA CARTE

  fra 1. oktober 2020 

FORRETTER

Variation af Grøntsager fra Helge
Med rogn, syltede løg og sauce Nage
Kr. 225.-

Tatar af okse 
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
Kr. 225,-
 

Pocheret sorthummer med caviar
Pak Choy og kokos-ingefær blanquettesauce
Kr. 350

Dansk Sorthummer
Á la Nage med gulerødder, løg og hvidvinssauce
Kr. 650
 

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
Kr. 750,-

HOVEDRETTER

Stegt dansk pighvar
Kantareller, løg og kraftig sauce med oksehale
Kr. 350.-

Havtaskekæbe og kammusling
Lokale æbler, stegte jordskokker og sauce fümet
Kr. 350.-

Steak af dansk oksehøjreb
Serveret med hjemmepisket Bearnaise, nye kartofler og tomater
Kr. 450.-

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
Kr. 600,- 

DESSERT

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
Kr. 200,-

Lagret Comté
Blommer i Madeira, blommegelé og trøffel 
Kr. 200

Omelet en surprise
Hjemmelavet blodappelsin sorbet og vaniljeis indbagt i marengs  
Kr. 250

Flamberet ananas
Á la Creole med vaniljeis og Mazarin
Kr. 250,-

  Køkkenet er åbent fra kl. 17:00 - check åbningsdage og bestil bord på telefon 86362200 - 1,  molskroen@molskroen.dk eller online her:

Book bord her

 

SE OGSÅ MOLSKROENS 4 OG 6 RETTERS EFTERÅRS SIGNATURE MENU HER

 

 SE OGSÅ MOLSKROENS FROKOST MENU HER  - ALLE DAGE I UGE 42

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BookingBtn.cshtml)

 

 BOOK BORD TIL AFTERNOON TEA HER

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BookingBtn.cshtml)