A la Carte Aftenkort

fra 26.august

 

Forretter:

4 østers Perle Blanche
Friske østers fra Normandiet med variation af græskar, karse og hvidløg
kr. 200

 50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
kr. 750

Tatar af okse
Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
Kr. 225

Helges lokale økologiske grøntsager
Á la Nage med svensk Kalix løjrom
kr. 225

Dampet helleflynder farseret med jomfruhummer 
Serveret med sprødt blomkål, hvedekerner og let-skummende Champagnesauce
kr. 275

Fransk andelever ”Au Torchon”
med syltede blommer, ribs og hyldebær, omkranset af sprøde salater, urter og croutons
kr. 300

Søtungefilet
Kammuslingesouffléfars, skummende Champagnesauce og sort trøffel
kr. 325

 

Hovedretter:

Stegte danske jomfruhummere Á la nage
kr. 550

 Grillet poussin
serveret med rosenkål, bacon, kastanjer og syltede stikkelsbær, hertil kyllingejus med Madagascarpeber
kr. 450

Stegt søtunge
klædt med citronconfit, dampede muslinger, svenske flodkrebs og muslingesauce med sort trøffel
kr. 500

Hummer fra tanken
Kogt og grillet serveret med Pommes Frites og tatarsauce
kr. 1.- pr gram

 Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
kr. 600

 

 Dessert:

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
kr. 200

 Schweizisk Gruyére
med lokalt øko-honning og pærer, smørstegte kerner og efterårstrøffel
kr. 250

 Blommer i Madeira
Blommer, chokolade og marcipan i ny forklædning
kr. 250

 Omelet en surprise
Hjemmelavet sorbet og flødeis indbagt i marengs, serveret med syltede frugter og karamel
kr. 250

 Lokale æbler fra Villa Poulsen frugtplantage
Lunt, koldt, sprødt og syrligt
kr. 250

*

 

 Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og

bestil bord på telefon 86362200, molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord her

 

 

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19