MOLSKROEN  - A LA CARTE

 Aftenkort

Tatar af okse
Baerii Prestige caviar, variation af græskar, sprød tuille og peberrod
kr. 200

Søtungefilet
kammuslingesouffléfars, skummende Champagnesauce og sort trøffel
kr. 250

Danske jomfruhummerhaler á la Nage
med spæde grøntsager og urter
kr. 450

50 gr. Oscietra caviar
creme fraiche, purløg og vafler
kr. 750

Stegt hummer, røget i urter 
sæson grønt og sauce Beurre Blanc fyldt med caviar pressé
Min. 2 kuverter
Kr. 1,- pr. gram hummer (før tilberedning)

Kalvebrissel Demidoff
syltede perleløg, trøffel, Madeira sauce og pommes Macaire
kr. 450

Peberbøf af dansk oksemørbrad
flamberet ved bordet
kr. 600

Molskroens store ostebord
danske oste med garniture og knækbrød
kr. 200

Ananas Creole
vanilleis, fløde og lun karamelsauce
kr. 200 


Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og
bestil bord på telefon 86362200, molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord på Molskroen