MOLSKROEN

MENUKORT  - A LA CARTE

 fra 1. februar 2020

FORRETTER

Tatar af okse
 Klassisk rørt tatar med urter, chips, sylt og caviar
Kr. 225,- 

Dansk Stenbiderrogn
med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv
Kr. 250,-

 Søtungefilet
farseret med kammusling og trøffel, serveret med Helges kål i østersstuvning
Kr. 350,-

Hummer ”pot pie”
med tomatiseret morkelflødesauce og sprød butterdej med Gold Selection caviar
Kr. 400,- 

50 gr. Oscietra caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
Kr. 750,-

 

HOVEDRETTER

Presa ”tataki”
med bagte løg, sesam, koriander og kalveconsommé med hyldeblomst og purløgsolie
Kr. 350,-

 Hummer fra tanken
Kogt og grillet serveret med Pommes Frites og sauce Tatar
Kr. 1.- pr gram

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture

Kr. 600,- 

 DESSERT

 Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
Kr. 200,-

 Arla Unika X
med morkler i Noilly Prat og cremesauce, syltede perleløg og surdejscroutons
Kr. 200,-

 Villadsens Stracciaitella
med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit 
Kr. 250,-

 Omelet en surprise
Hjemmelavet sorbet og flødeis indbagt i marengs, serveret med syltede frugter og karamel
Kr. 250,-

 

  Køkkenet er åbent fra kl. 18:00 - check åbningsdage og bestil bord på telefon 86362200 - 1,  molskroen@molskroen.dk eller online 

Book bord her