MOLSKROEN GOURMET TO GO

Kære gæster,

Vi holder lige en lille sommerpause grundet stor travlhed i vores restaurant. Vi vender tilbage på et senere tidspunkt med nye skønne menuer.

dato kommer..

 

 VORES FÆLLES SUNDHED OG HYGIEJNE

Vi vægter altid sundhed og hygiejne højt på Molskroen, og særligt i disse tider. Vores køkken har elitemærkning, og vores hygiejne er af højeste standard fra tilberedning til pakning og afhentning. Vi har ekstra fokus på desinficering og håndhygiejne. Vi bruger handsker ved håndtering af råvarer, pakning og afhentning af take away.Alle afhentninger sker i døren – på sikker afstand. Kun betaling på kort eller mobile pay.

 MOLSKROEN - PRIVATE DINING

I disse tider hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden kan det være en ide at holde selskab derhjemme. Vi leverer en fuldendt gastronomisk oplevelse i dine egne omgivelser - måske har i god plads i haven til jeres fest og kan dermed sikre god afstand blandt gæsterne. Vi leverer både menu, kokke og tjenere fra Molskroen efter behov.

 Læs mere her om Private Dining:

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.