MOLS MESTER 2019

KOKKE-ELEV DYST

Søndag den 20. oktober kl. 17.30

Traditionen tro og for 4. år i træk præsenterer Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen årets store kokke-elevkonkurrence Mols Mester 2019.

Dagen handler om de unge kokketalenter. Molskroen lægger rammer til at de nye unge talenter kan udfolde sig og tilberede den bedste ret af sæsonens råvarer.

Mandag d. 26. august offentliggøres de 6 finalister til konkurrencen i oktober, hvor de skal mødes og dyste om æren, sponsorgaver, samt hovedpræmien på kr. 5.000 til vinderen.

De 6 finalister skal hver især tilberede en udvalgt gourmetret til aftenens gæster og dommerpanelet.

Som gæst skal du også afgive DIN stemme. Dommerpanelet kårer aftenens vinder, og gæsterne kårer vinderen af Publikums-prisen.

DOMMERPANEL

 Anita Klemensen, Per Thøstesen, Jens Peter Kolbeck

 FINALISTER

Tore Anderson fra Molskroen

Sofie Amalie Pedersen fra Falsled Kro

Kathrine Fruensgaard Pris fra Restaurant Uafhængig

Johan Borg Augustsen fra Alfred & Kamilla

Nicklas Overgaard Jepsen fra Mundheld

Oliver Holm fra Bistro Bohéme

PROGRAM

Velkomst - Snacks og bobler á la Molskroen (kl. 17.30)

Præsentation af dommerpanel & finalister

6-retters gourmet menu

Kaffe, petit fours og præmieoverrækkelse ( ca 22.30)

Pris i alt kr. 995,-

Tilkøb af vinmenu kr. 700,-

Forlæng med en overnatning  og vågn op til Molskroens skønne morgenbord.
Gourmetmenu inkl. overnatning og morgenbord:  kr.1.795,- ( ekskl. drikkevarer)

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

Kun imod forudbetaling