MOLSKROENS A LA CARTE
FORETTER
3 østers Perle Blanche
Friske østers fra Normandiet med tomat og peberrod
200,-
50 gr. Oscietra Caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler
750,-
Krogfanget Torsk
Græskarvariation, asier fra Trustrupgård og røget marv
250,-
Dobbelt Rødtungefilet
Serveret med dagens grønt fra Trustrupgård og sauce Nage
300,-
HOVEDRETTER
Stegt Pighvar
Jordskokker, æbler, sort trøffel og muslingesauce
450,-
Peberbøf af dansk Oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture
650,-
DESSERTER
3 slags petit fours
Håndlavede her på kroen
100,-
Molskroens store Ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød
250,-
Hjemmelavet Vaniljeis
Æblekompot, valnøddeolie, honningtuille og havsalt
250,-
BOOK BORD PÅ 86 36 22 00