MOLSKROENS A LA CARTE
AFTENKORT
Stegt Hummerhale
Hokkaido, kastanjer & hummerbisque
450,-
Hel Smørbagt Pighvar
Spidskål fra Trustrupgård, sommer urter & caviar Burre Blanc sauce
Serveres på fad på bordet og trancheres af gæsten selv
Fisken bør deles af to personer
650,- pr. person
Molskroens Flamberede Peberbøf
Oksemørbrad, pebersauce & dagens garniture.
Flamberes og anrettes ved bordet
650,-
Gråand fra Fyn
Blomme, indmad & røget andesauce
550,-
Molskroens Isplatte
5 slags hjemmelavet is
250,-
Crêpe Suzette
Pandekager, karamelsauce & vaniljeis
Flamberes og anrettes ved bordet
250,-
Flamberede Figner
Vaniljeis & valnødder
Flamberes og anrettes ved bordet
250,-
Molskroens Store Ostebord
Danske oste med garniture & knækbrød
Serveres af tjeneren ved bordet
Max. 5 personer, derover ostetallerken
250,-
Hel Bagt Montd’or
Trøffel, baguette & rosmarin
Bør deles af 2 – 4 personer
550,- pr. ost
BOOK BORD PÅ 86 36 22 00
Læs mere om Molskroens sæsonmenu her.
Se mere om Molskroens Summer Hideaway her
Vi har åbent alle dage i sommerferien til frokost ( uge 27 - 32)