MOLSKROENS A LA CARTE

AFTENKORT

Stegt Hummerhale 
Hokkaido, kastanjer & hummerbisque 
450,- 

Hel Smørbagt Pighvar
Spidskål fra Trustrupgård, sommer urter & caviar Burre Blanc sauce

Serveres på fad på bordet og trancheres af gæsten selv
Fisken bør deles af to personer
650,- pr. person

Molskroens Flamberede Peberbøf
Oksemørbrad, pebersauce & dagens garniture. 

Flamberes og anrettes ved bordet
650,-

Gråand fra Fyn
Blomme, indmad & røget andesauce 

550,-

Molskroens Isplatte
5 slags hjemmelavet is
250,-

Crêpe Suzette
Pandekager, karamelsauce & vaniljeis

Flamberes og anrettes ved bordet
250,- 

Flamberede Figner
Vaniljeis & valnødder

Flamberes og anrettes ved bordet
250,-

Molskroens Store Ostebord
Danske oste med garniture & knækbrød

Serveres af tjeneren ved bordet
Max. 5 personer, derover ostetallerken
250,-

Hel Bagt Montd’or 
Trøffel, baguette & rosmarin 
Bør deles af 2 – 4 personer 
550,- pr. ost 

 


BOOK BORD PÅ 86 36 22 00

Læs mere om Molskroens sæsonmenu her.

 

 

 Se mere om Molskroens Summer Hideaway her

 

 Vi har åbent alle dage i sommerferien til frokost ( uge 27 - 32)